Sikker træningssejr i Kolding

26. feb 2023

Anastasia Pobegeylo havde debut i Kolding og hun havde ikke glemt, hvad der skaffede hende til Fortuna, nemlig mål. Med en scoring i 2. halvleg fulgte hun op på sin tradition med at score i hver kamp!

Sikker træningssejr i Kolding

Meget tyder på, at Fortunas træning op til pokal- og slutrundekampe er timet korrekt. Kvaliteten er gradvist accelereret og i søndagens træningskamp ude mod Kolding IF nåede holdet den hidtidige top.

Fortuna kunne rejse hjem fra det sydjyske med en komfortabel sejr. Resultatet i Kolding blev 0-4!

  • Jeg er 100 procent tilfreds med indsats og resultat i Kolding. Der er nu tale om lettere finpudsning, inden det for alvor går løs i pokalturnering og ligaens slutspil, siger den tilfredse cheftræner, Bo Zinck, på vej hjem fra Kolding.
  • Der blev skabt uhyre meget, og der var tryk på hele kampen. Alle ydede en stor indsats, og vi har rigtig mange fine ting at tage med os til den næste træningskamp mod AGF i Århus.

Alle byder sig til. De vil være med i de positive resultater!

Efter sådan en kamp forudser jeg, at det bliver en vanskelig opgave, at sætte hold, men det er jo, hvad man kan kalde et luksusproblem.

En glad træner og så bliver forventningerne til de afgørende kampe endnu større.

Der har været spekulationer omkring hvem, der skal indtage målscorerposten, efter at flere af den kaliber har forladt Fortuna. Nu ser det ud til, at spekulationerne godt kan pakkes ned. Hele flere spillere, tegnede sig for hver sin scoring i Kolding. To rent danske scoring og to fra Fortunas ”tilrejsende” spillere.

Kampen i tal:

  1. minut 0-1 Ashley Riefner
  2. minut 0-2 Signe Baattrup

    51 minut 0-3 Anastasia Pobegeylo

  1. minut 0-4 Mathilde Carstens
No ACF gallery field data found
Flere nyheder