Sikker sejr trods mange brændte chancer

15. apr 2018
Karoline Smidt r
Tre kærkomne points blev hentet med hjem fra Århus, da Fortuna sikrede sig en overbevisende 3-1-sejr i kampen mod VSK søndag.
Straks kampen var fløjtet i gang satte Fortuna sig på spillet. Der herskede ikke tvivl om, at det var et hold, der var kørt til Århus for at hente 3 points hjem, og der blev ikke på noget tidspunkt tvivl 0om, at det mål blev nået.
Allerede efter otte minutters spil viste Fortuna vejen. Karoline Smidt sendte bolden på stolpen hos VSK-målmanden og i det 16. minut blev det så alvor.
Assisteret af Frederikke Thøgersen sørgede Karoline Smidt form at stillingen blev 0-2.
Fortuna sad fortsat på spillet, og holdet spillede sig frem til gode chancer hvoraf flere godt kunne have resulterer i scoring.
Men kampen skulle hen i det 27. minut. Her var det Signe Bruun, der efter nogle kampe uden scoringer, så ud til at have fundet gejsten igen. Hun sørgede for en smuk scoring til pausestillingen 0-2.
I anden halvleg virkede VSK mere oplagt og kom længere frem på banen, men det blev alligevel Fortuna, der tegnede for den næste scoring.
I det 18. minut sendte Agnethe Nielsen bolden til Frederikke Thøgersen, der lagde bagud til Karoline Smidt, der scorede sit andet mål til 0-3.
VSK var kommet rimeligt med i spillet, og det resulterede da også i, at Signe Andersen i det 20. minut reducerer til 1-3.
Fortuna er stadig spilstyrende, og der burde være scoret mere.
Heldet var ikke med Fortuna i en lang række afgørende situationer, og man måtte slå sig til tåls med sejren på 1-3.
Sejren betyder, at Fortuna bevarer førstepladsen i slutspillet. Med 19 points er Fortuna to points foran de evige rivaler far Brøndby, som er 7 point for slutspillets tre ‘er BSF.
På de tre sidste pladser ligger VSK med 5, Kolding Q med 5 og Odense Q med 0 points.
På søndag kl. 14 har Fortunas hjemmepublikum mulighed for at opleve holdet på Nord Energi Arena. Her er modstanderen BSF.
 
Flere nyheder