Sikker 3-0-sejr til Fortuna

17. jun 2020

Red maalglaede 37J4257
På intet tidspunkt var der tvivl om, hvor sejren og de tre points skulle placeres, da Fortuna Hjørring onsdag aften mødte FC Thy Thisted Q på Nord Energi Arena i Hjørring. Cifrene blev 3-0, og hermed blev førerpositionen i ligaen konsolideret, to points foran Brøndby, der også sikrede en beskeden 1-0-sejr i sin aftenkamp mod FC Nordsjælland.
Efter aftenens runde er det afgjort at sølv og guld skal placeres i enten Hjørring eller Brøndby. Ingen andre hold kan nå op i toppen.
Fra første fløjt satte Fortuna sig på kampen mod FC Thy Thisted. Thyboerne forsøgte i kampens indledning at følge trop, men kunne intet stille op mod Fortunas præcise og hurtige pasningsspil.
Det blev kamp mod et mål, og efter godt 21 minutters spil bragte Sara Holmgaard sit hold foran 1-0.
Den stilling holdt i godt 20 minutter, inden Fortunas finske landsholdsspiller Sanni Franssi scorede til pauseføringen 2-0.
I anden halvleg forsatte presset mod FC Thy Thisteds mål.
Fortuna broderede sig gang på gang frem mod et tætpakket straffesparksfelt, men kampen skulle helt hen i det 83. minut, inden det blev til slutresultatet 3-0.Red Agnethe og Thrige 37J4529
Det var Sara Thrige, der, efter en fornem arbejdsindsats, sluttede af med at sende bolden i mål.

RED Niclas 20200617 37J4465Fortunas cheftræner Niclas Hugaard har formået at tilpasse holdets taktiske indsat efter nøjagtigt det, der giver styr på modstanderen. Det er forskellige taktikker, der benyttes fra kamp til kamp. I aftes var Fortuna-holdet organisret, så det var totalt spilstyrende. Boldbesiddelsen fordelte aig nogen lunde som 20:80,, og det gav altså resultat. 

Sejren var ikke et mål for stor, og med den er Fortuna sat op til lørdagens opgør mod Kolding Q i Kolding.
Koldingenserne vandt i aftes 3-0 over VSK Århus, og har dermed bevæget sig væk fra det kedelige 0, der var i pointstabellen. Men der er ingen chancer for at blande sig i det afgørende spil. Mens kampen om guldet som sædvanligt står mellem Brøndby og Fortuna, skal FC Thy Thisted og FC Nordsjælland i kamp om bronzen.
Aftenens kamp i tal:
24. minut 1-0 Sara Holmgaard, 44. minut 2-0 Sanni Franssi og 84. minut 3-0 Sara Thrige.
Udskiftninger Fortuna: Ind Agnethe Nielsen, Karen Holmgaard, Signe Carstens, Rebekka Frederiksen og Ida Guldager.
Ud: Sanni Franssi, Caroline Møller, Sofie Lundgaard, Emma Snerle og Sara Holmgaard.
Udskiftning FC Thy Thisted: Ind Agnethe Marcussen, Camilla Nielsen, Michelle Sandfeld, Sofie Marie Østergaard Nielsen og Cicilie Hygum Jensen.
Ud: Nadia Sandberg, Malene Sørensen, Sofie Marcussen, Lotte Haaning og Marie Kjeldgaard.
Advarsler til Fortunas Sanni Franssi og FC Thy Thisteds Agnete Marcussen
Kampens dommer Frida Mia Klarlund, linjevogtere Line-Maria Rasmussen og Patrick Remon Gammelholm
247 tilskuere

RED Carstens 37J4177

No ACF gallery field data found
Flere nyheder