Signe Timmermann Clausen - en af vore egne forlænger

26. apr 2021

Signe skriver underskriverRED
Det intense elitearbejde i Fortuna giver for alvor resultater. Systematisk træning, såvel individuelt som på holdet, får talentet til at blomstre. Fortuna vil  gerne være med til at strukturere den videre udvikling af spillerne, så de når frem til liganiveau.
Klubben har netop forlænget kontrakten med 17-årige Signe Timmermann Clausen. Der er skrevet under sammen med cheftræner Elena Sadiku og Fortunas direktør Jette Andersen.
Signe er en af klubbens egne, der gennem de seneste år har gennemgået en enorm udvikling, og hun har haft debut på Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga. Hun er et bevis på, at der er talent-potentiale i lokalområdet.
De første år af sit fodboldliv spillede Signe i SHI, hvor alle spottede hendes store talent. Og selv vil hun også noget med fodbolden. Derfor fandt hun frem til Fortuna, hvor man heller ikke er i tvivl om hendes muligheder.
Signe går på Hjørring Gymnasium. Hun bor hjemme, og tilbringer en meget stor del af fritiden på Fortunas anlæg sammen med de jævnaldrende, der går på Dana Cup Academy.
Det er en fantastisk motiverende kombination af unge spillere, når de alle er på et passende højt niveau. Det resulterer i såvel kamp- som udviklingsresultater.
Nu har Signe Timmermann Clausen yder et par år til sin udviklingsproces i Fortuna, og klubben har glæde af hendes indsats på banen!

 

Flere nyheder