Signe-brag og tvillinge-trick

28. okt 2017
KarenHx
Sejrsglæden efter 1-2 i Kolding blev dæmpet af Maria Christensens alvorlige skade
Fortuna bevarede sin suveræne topplacering oven på 3F-kampen på Mosevej i Kolding. Efter at have været bagud 0-1 ved pausen kom et forvandlet Fortuna-hold på banen til 2. halvleg. Optimismen var udpræget, og pludselig skete der noget oven på en halvleg, hvor der ikke blev skabt en reel Fortuna-chance.
To gange blev der scoret hos hjemmeholdet og Fortunas reservemålmand Anna Louise Kaas formåede sammen med et kæmpende og tætpakket forsvar at holde Kolding fra yderligere scoring.
Landsholdets anden målmand og Fortunas faste keeper Maria Christensen var udsat for et alvorligt uheld i kampens 24. minut. Maria gik ud fra sit mål i ene umiddelbar harmløs situation. Af uforklarlig årsag skred eller gled hun på venstre for, og benet fik et kraftigt vred.
Maria Christensen kunne ikke rejse sig igen, og hun blev kørt til Kolding Sygehus. Et par timer senere lød meldinger herfra, at der ved første undersøgelse ikke kun konstateres over revne scener eller ledbånd. Men der venter uden tvivl en længere pause.
Det var efter at Maria havde forladt banen, at Kolding pressede ekstra på. I overtiden 51 minutter efter kampstart blev der så scoret til 1-0. Det var Signe Boysen, der sendte et indlæg fra højre i mål uden chance for Anna Louise Kaas.
Efter pausen kom så de to store præstationer, der bragte alle tre points med hjem til Hjørring.
I kampens 74. minut modtog Signe Bruun bolden midt på banen ca. 15 meter uden for straffesparksfeltet. Hun havde åbenbart læst situationen, inden bolden nåede frem. Den blev taget ned med brystet, placeret foran den højre fod og kanoneret i mål via overliggeren. Landsholdsmålmanden Stine Lykke var chanceløs.
Så gik der otte minutter mere, inden et frysende publikum oplevede aftenens tvillingetrick. Fra det højre hjørneflag fandt Sara Holmgaard helt præcist tvillingesøsteren, Karen Holmgaards pande. Karen sendte bolden mod mål, hvor den i første omgang blev opfanget. Da den så kom retur, var der ikke længere nogen tvivl. Karen Holmgaard sparkede i mål til 1-2.
Kampen i Kolding var en frysende omgang. Det må være sidste gang her i efteråret, at der spilles aftenkamp i et klima der ikke er venligt mod spiller eller publikum.
De få, der var med fra Hjørring, fik dog en anelse varme, da Fortuna hentede sejre hjem, og man kan notere, at der er spillet 10 kampe, som har givet maksimum 30 points, hvilket placerer Fortuna suverænt på 1. pladsen.
Næset kamp i 3F-ligaen spilles på Nord Energi Arena i Hjørring søndag den 5. november kl. 13. Her er modstanderen Vejle.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder