Sidste chance for at hænge på

20. apr 2021

Foto foromtale 37J6822

En udebanesejr mod FC Thy-Thisted er så absolut sidste mulighed for, at Fortuna stadig kan have føling med toppen i Gjensidige Kvindeliga. Så det er et hold, som står over for en enorm udfordring, der går på banen i Thisted onsdag kl. 18. Udfordringen bliver ikke mindre af, at Fortuna har behov for at revanchere sig ovenpå kedelige resultater i de seneste kampe mod thyboerne.
Thy-Thisted er kommet bedre afsted i slutspillet end Fortuna. Først var det en hjemmesejr på 1-0 over FC Nordsjælland, men så blev det i seneste weekend til et nederlag på 3-0 i Køge.
Værre er det gået for Fortuna, som indledte slutspillet med et nederlag til HB Køge på Nord Energi Arena, og i seneste weekend rejste holdet hjem fra Brøndby efter et nederlag på 4-1.
Inden aftenkampe i Thisted ligger hjemmeholdet i bunden af slutspillet med kun 3 points. Fortuna er lidt længere fremme på tredjepladsen med 6 points. Skal holdet forsat have føling med HB Køge og Brøndby, der på de to første pladser, ligger 10 og 8 points foran, skal der hentes 3 points i Thisted.
Mødet med FC Thy-Thisted Q er første kamp med den tidligere assistenttræner Elena Sadiku i spidsen.
Den svenske konstituerede cheftræner har, siden hun tiltrådte mandag, haft travlt med motivationsarbejdet, og der ikke tvivl om, at spillerne vil vise, at de tror på og har tillid til Elena Sadiku, når det går løs i Thisted.
Dommer i aftenkampen er Nicklas Hovgaard Lassen.
Kampen streames, og kan følges på MYCUJOO via DETTE LINK!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder