Optimisme efter sejr i Kolding

12. nov 2016

topbragetFortuna sat op til to vigtige kampe i næste uge

Med en sejr på 3-2 er Fortuna Hjørring nu passende klædt på til to væsentlige opgør i den kommende uge. Først er det returkampen i ottendedels finalen i UEFA Womens Champions League mod Brescia onsdag kl. 19 i Hjørring, og så er det topbraget i 3F-ligaen mod Brøndbyd lørdag den 19. november, ligeledes i Hjørring.
I klubben og på holdet er der udpræget optimisme forud for de to kampe.
Det blev en snæver sejr i lørdagens kamp mod Kolding Q, men målscoren er ikke et udtryk for spillets fordeling. Fortuna burde have vundet med yderligere et par mål. At Kolding kom så tæt på skyldes et korrekt dømt straffespark i overtid, hvor Fortuna ellers førte 3-1.
Der blev ikke scoret i første halvleg, i hvert fald ikke mål, der blev dømt. Fortuna havde bolden i Kolding-målet, men scoringen blev annulleret. Dommeren så en offside, som Fortuna-spillerne havde vanskeligt ved at få øje på.
Indskiftning af Florentina Olar i anden halvleg satte lidt skub i spillet, og det var da også hende, som bragte Fortuna foran kort tid inde i halvlegen.
Kolding kom dog igen, og fik udlignet på et fornemt langskud fra Mille Gejl Jensen.
Den ville Fortuna ikke lade sidde på sig og slet ikke Signe Bruun, der med en perle bragte stillingen på 1-2. Sarah Dyrehauge fulgte op, så det blev 1-3, hvilket længe så ud til at skulle blive kampens resultat.
Men i overtiden fik Kolding Q det straffespark, som Louise Dannemann Eriksen sikkert satte i mål.
De sidste ekstra-minutter blev hektiske, men ingen af holdene kom til scoring.
- Det var en fin kamp, hvor vi skånede nogle af de spillere, der var på hårdt arbejde onsdag i Brescia, og vi fik så til gengæld testet flere af de unge, som har godt af at prøve forman af i kamp, siger cheftræner Brians Sørensen.
- Nu får vi en perfekt afslutning på året. To superkampe på Bredbånd ord Arena i Hjørring. Først er det returkampen i UEFA Womens Champions League, hvor vi jo har 0-1 sejren fra Brescia i bagagen. Derefter kommer så topopgøret i 3F-ligaen mod Brøndby på lørdag den 19. november kl. 13.
- Det er da en fin servering for vores hjemmepublikum. Jeg håber, at de alle er med på at møde op og skubbe os frem til sejre.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder