Tocifret sejr i Ballerup

31. okt 2015

Med en 10-0-sejr skovlede Fortuna Hjørring endnu et læs selvtillid i hus

 

Det var ventet, at Fortuna Hjørring skulle hente 3 points med hjem fra kampen mod Ballerup Skovlunde Fodbold i Ballerup idrætspark, men at sejren skulle blive så stor som 10-0 var mere end selv de mest optimistiske havde turdet håbe på. Ikke desto mindre var det den stilling, der stod på tavlen, da dommeren fløjtede af efter 92 minutters spil.

Cheftræner Brian Sørensen valgte at køre kampen igennem med absolut stærkeste opstilling, og der var ingen ”kære mor” selv om sejren rimelig tidligt var en kendsgerning. - Jeg følte, at vi havde behov for at spille med hinanden på højeste niveau, efter at spillerne i landskampspausen ikke har spillet sammen, og det viste sig, at de netop blomstrer, når de har mulighed for sammen at trække læsset, siger Brian Sørensen.

- Vi har en ny ligakamp på lørdag mod Kolding Q og så skal vi den 11.november til Brescia i Italien for at spille ottendedelsfinale i Womens Champions League. De seneste kampe har øget spillernes selvtillid, og deres spillemæssige niveau, er meget højt i øjeblikket. Så jeg synes, at vi er rustet til at hente points i 3F-ligaen og videre deltagelse i Champions League. Men vi ved samtidig, at der skal kæmpes, så vi når de resultater, vi ønsker.

IMG 6447R2Kampen i Ballerup var kun 7 minutter gammel, da Fortuna Hjørring slog tonen an. Det var landsholdsspilleren Nadia Nadim, der stod for den første scoring. Så kneb det et stykke tid med skarpheden, og der skulle gå 22 minutter inden Nadia Nadim igen vaf på platten. Chi Chi Igbo stod for kampens tredje mål, og hun var igen på pletten ved mål nummer. Ind imellem Igbos to mål sneg Nadia Nadim sig med sit tredje mål. Stillingen ved pausen var 0-5, og det lignede en afklapsning af BSF. Efter 3 minutters spil i 2. halvleg scorer Nadia Nadim sit fjerde mål. Nu var Frederikke Thøgersen kommet på banen, og hun kom også på scoretavlen til 0-7 i kampens 51. minut. Så var Nadia Nadim der igen med scoringen til 0-8. Med 10 minutter tilbage noterede Sidney Payne sig for scoringen til 0-9 inden Nadia Nadim 5 minutter før tid rundede sin seksmåls-scoringsserie af til slutresultatet  0-10 Den store sejr i Ballerup betyder en væsentlig forbedring af Fortuna Hjørrings målscore. Fortuna topper 3 F-ligaen med 24 points og +27 i målscore. Ærkerivalen Brøndby har en kamp færre end Fortuna Hjørring og ligger med 21 points og en målscore på +26 på andenpladsen Brøndby spiller søndag mod OB, og har således mulighed for at generobre førerpositionen. Under alle omstændigheder er det meget tæt i toppen af 3F-ligaen.

 

Kampfakta:

0-1 Nadia Nadim

0-2 Nadia Nadim

0-3 Chi Chi Igbo

0-4 Nadia Nadim

0-5 Chi Chi Igbo

0-6 Nadia Nadim

0-7 Frederikke Thøgersen

0-8 Nadia Nadim

0-9 Sydney Payne

0-10 Nadia Nadim

 

Fortuna Hjørring:

Aubrey Bledsoe - Tamires De Britto - Nevera Damjanovic - Luna Gewitz - Nina Frausing - Line S. Jensen (C) (Nora Heroum)- Caroline Rask (Sydney Payne) - Florentina Olar - Sarah Dyrehauge - Chi Chi Igbo (Frederikke Thøgersen) - Nadia Nadim

No ACF gallery field data found
Flere nyheder