Så skal der scores igen

10. sep 2016

Fortuna møder Kolding Q

Kampen i toppen af 3F-ligaen står igen mellem Brøndby og Fortuna Hjørring, og det er målforskellen der afgør hvem der fører, og hvem der er nummer to. I øjeblikket har Fortuna et plus på to i forhold til Brøndby, og er således topholdet, når spillerne løber på banen på Bredbånd Nord Arena lørdag den 10. september kl. 16.

På papiret er Fortuna absolut favorit ikke mindst efter ugen 6-0-sejr over Kolding Q i pokalturneringen. Men det forleder ikke Brian Sørensen til at slappe af.

-                           Der skal være fokus og koncentration på lige fra start. Vi skal bevise, at vi også kan gøre det godt over for vores hjemmepublikum., siger Brian Sørensen.

-                           Vi skal score mest muligt, og så skal der lukkes af i forsvaret. Det kan måske lyde enkelt, men det kræver, at pigerne er koncentreret og har spilleglæden. Det er jeg overbevist om, at de har, når det går løs mod Kolding.

I de seneste tre kampe har Fortuna scoret 21 mål og der er gået 3 ind, så det er et mål-oplagt hold, der skal slås videre mod mesterskabet,

No ACF gallery field data found
Flere nyheder