Så skal der scores og lukkes af!

16. nov 2022

Man skal næsten holdE sig til den mest enkle filosofi, når Fortuna på lørdag kl. 13:30 møder de danske mestre fra HB Køge på Nord Energi Arena i Hjørring.

Scor mål og luk af for deres scoring! Det giver jo 3 points, men så enkelt er det ikke, når to af dansk kvindefodbolds allerbedste hold tørner sammen.

De seneste to år er HB Køge blevet danske mestre, og i denne sæsons grundspil ligger de på en suveræn førsteplads.

Fortuna hentede seneste sæson sølvet til Hjørring, men ligger nu på en beskeden tredjeplads. Med 19 points er der 11 points op til HB Køges førsteplads.

Det forspring satser Fortuna på at reducere lørdag eftermiddag.

Fortuna havde en tvivlsom start på grundspillet, men har i de seneste kampe rettet op og er ved at finde den rette kurs.

I fire kampe er det blevet til 10 points, og der er lagt lettere afstand til efterfølgerne, Kolding IF, FC Thy-ThistedQ og FC Nordsjælland. Der er 5-8 points til den gruppe.

Da Fortuna mødte HB Køge den 27. august på Sjælland blev det til et spinkelt etmåls-nederlag 1-0 i en kamp, hvor resultatet med rimelighed kunne have været til Fortunas fordel.

Der skal virkelig præsteres, så lørdagen bringer revanche!

Efter at HB Køge i to år udelukkende havde hentet sejre fik Brøndby sat en stopper for sejrsrækken med en 1-0-sejr i Brøndby.

Den model forsøger Fortuna at leve op til på lørdag.

Nord Energi Arena er forberedt til fest lørdag med fanzone og stemningstribune.

Der kan købes billet til kampen VIA DETTE LINK!

 

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder