Så skal der kæmpes!

29. sep 2022

Det traditionelle spændingsopgør mellem Fortuna og Brøndby IF i Gjensidige Kvindeliga bliver om muligt endnu mere spændende, når de to hold søndag kl. 16:45 mødes til SUPER-MATCH på Nord Energi Arena i Hjørring. Brøndby har placeret sig 4 points højere oppe på tabellens 2.plads og Fortuna møder frem med en kedelig oplevelse i Kolding i bagagen.

I seneste runde klarede Brøndby 3-3 mod bundholdet AGF, mens Fortuna blev slået 0-2 i Kolding, hvor Fortuna spillede betydeligt under det niveau, man normalt møder holdet på.

Fortuna har et enormt behov for at rejse sig her i et grundspil som man næppe tidligere har oplevet en så svag start på. I de seks første kampe er det blevet til tre nederlag mod Køge, Thy Thisted og Kolding.

Brøndby har fire sejre, en uafgjort og et nederlag med sig.

Det er ganske interessant at konstatere facts omkring denne sæsonstart, og søndag er det så nye realiteter, der kommer på tavlen.

Begge hold har vinket farvel til de seneste to års danske mestre fra Køge, der indtager ligaens førsteplads med fuld gevinst – 18 points – for de seks kampe.

Efter seneste spillerunde er det yderst vanskeligt at pege på en favorit til vinder af kampen på søndag. Ingen af holdene kan være tilfredse med resultaterne i den runde, så de har begge et enormt behov for igen at komme op at stå.

I de seneste år er det Fortuna, der har klaret sig bedst i de indbyrdes opgør, men intet er givet, for en sejr over Fortuna er Brøndbys højeste ønske.

Fortuna vil gøre alt for, at det ønske ikke opfyldes, og det er nødvendigt. Andet end sejr på søndag vil være yderst nedslående.

Så, der er forventninger til, at tilskuerne oplever et helt igennem hårdt kæmpende hold, der vil præstere det yderste.

Søndagens kamp er en såkaldt SUPER-MATCH, og Fortuna har lagt sig i selen for at de sidste eftermiddagstimer på Nord Energi Arena på søndag bliver en totaloplevelse.

Kampen er sponseret af Dana Cup, der i begejstringen for at være vendt tilbage efter koronaen, gerne vil vise sin taknemmelighed over for de mange trofaste – og endnu flere - støtter ved at spendere FRIBILLET til alle. Håbet er så også, at der kommer rigtig mange på Nord Energi Arena for at yde de grønblusede spillere opbakning.

Der kommer til at ske meget ikke alene på banen, men også uden for. Fortunas fangruppe arrangerer masser af underholdning for børnene. Hoppeborg, pilespil, målskydning hvortil, der serveres slushice og popkorn.

Fortuna sætter også snuden op efter larmende rygdækning fra stemningstribunen.

Tælleapparaterne ved indgang skal gerne snurre, men det er blot for at tælle – og meget gerne højt – mens tegnebogen bliver i lommen.

 

Flere nyheder