Så SKAL Fortuna en tak videre

13. dec 2020

OPTOGred

Fortuna tager imod Slovenske Pomurje i returkampen på Nord Energi Arena onsdag aften
Med en 3-0-sejr i bagagen er det et Fortuna-hold fyldt med optimisme, der onsdag kl. 19 løber ind til returkampen i UEFA Womens League mod slovenske Pomurje. Der er gået en uge, når de to hold genser hinanden, og i modsætning til i Slovenien er der mulighed for en kamp på en græsgrøn banen i stedet for et snedækket område.

Nu skal spiller ind fra kulden og ud i "varmen" i Hjørring
De bedre forhold vil alt andet lige bekomme Fortuna vel, men det forleder ikke holdet til at tage udfordringen mindre seriøst!
NICLASred- Returopgøret kræver helt andre kompetencer end det vi skulle yde i vores kamp i Slovenien. Den var i høj grad præget af vejrsituationen og det tunge lag sne, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Vi kommer ind til kampen med et forspring, og det forspring skal vi - til det yderste - kæmpe for at bevare og måske endda udbygge.
Vi forventer at modstanderen kommer til Hjørring med en aggressiv og offensiv indstilling. Vi skal derfor være gode til at stå i mod fra starten, men også sætte os på bolden og spillet, så vi kontrollerer kampen.
Vi skal fighte, som vi gjorde i Slovenien, og den del kan vi i høj grad tage med.
Den fighter indstilling skal vi bruge til at forhindre modstanderen i at vinde flere dueller, eller lykkes med at bryde igennem vores defensive organisation. Den skal være stærk, og vi skal ikke afgive meget plads og så skal vi være gode til at bakke hinanden op.
Der hersker ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne er i besiddelse af den indstilling, der skal til for at komme videre til ottendedelsfinalen i UEFA GLADE EFTER SEJREN REDWomens Champions League, der spilles i foråret 2021.
Under kampen onsdag aften skal samtlige tilskuere holde sig på de nummererede sæder. Corona-restriktionerne er stramme, men mulighederne for at nå frem til en fodbold- og resultatoplevelse er store.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder