Så skal Fortuna bide tænderne sammen

14. maj 2021

Brondby 37J5057redaekiv

En kamp, der er mange points værd. Det er kendsgerningen, når Fortuna søndag kl. 14 møder Brøndby på Nord Energi Arena i Hjørring, Det ligaens nr. to, der kommer rejsende til Hjørring for at møde nummer tre i Gjensidige Kvindeliga. Og begge hold kæmper for mindst den eftertragtede andenplads, der sammen med førstepladsen giver adgang til UEFA Womens Champions League.
Med fire kampe tilbage i turneringen er Brøndby umiddelbart bedst placeret, men Fortuna kan med en sejr for alvor få kontakt med toppen og mulighed for en plads i det forjættede europæiske klubmesterskabsspil.
Den seneste runde i ligaen blev spillet Kr. Himmelfartsdag. Den runde betød et status quo i rækken. De tre tophold, Køge, Brøndby og Fortuna forlod runden med hver et point, men det kan man ikke lade sig nøje med i søndagens runde. Her er sejr og tre points et krav, når man ønsker at være med i toppen.STILLINGNYESTE
Fortuna havde en udmærket opvarmning til søndagens opgør, da der i topkampen i Køge blev vist en heroisk indsats, som førte til 1-1 på et udlignende mål to minutter før tid.
I den kamp blev der ydet en såvel spillemæssig som taktisk god præstation, og en anelse mere dommertække kunne nemmest have resulteret i sejr og tre points.
Brøndby var ude i et meget tæt opgør i Kolding, hvor kampen mod rækkens nr. fire slutte 0-0.
Der fire tophold; Køge, Brøndby, Fortuna og Kolding vil i de kommende kampe kæmpe indædt for topplacering og en sådan kamp kan tilskuerne altså blive vidne til, når de møder op på Nord Energi Arena søndag kl. 14. Et opgør mellem Fortuna og Brøndby er traditionelt en garanti for en oplevelse, og sådan bliver det også når det går løs søndag.
Dr er plads til 500 tilskuere på Nord Energi Arena, hvor man skal indrette sig efter korona-reglerne, For at komme ind til kampen skal vises koronapas og bære mundbind. Så skal der sprittes af og holdes afstand. Når man så sidder på sin plads på Vennelyst tribunen, må man afmontere mundbindet, men det skal på igen, når man rejser sig.
Fortuna har pligt til at registrere samtlige tilskuere. Derfor er der nødvendigt, at alle har købt billet over nettet, printet den ud så den kan scannes ved indgangen.

Billetten købes på DETTE LINK!

Flere nyheder