Så skal der tilskuere med

11. jun 2020

Tom tribunered
Nu får Fortunas tilhængere lejlighed til at følge deres spillere på nærmeste hold, så nært som nu coronaen tillader. Der er åbnet, så der må være i alt 500 på Nordenergi Arena i Hjørring, når Fortuna lørdag kl. 14 har hjemmebanepremiere mod VSK Århus. De første 100 personer dækker spillere og andre der er nødvendige for kampafviklingen, og så er der 400 tilskuerpladser.
Efter Fortunas fornemme start i Gjensidige Kvindeligas slutspil i Farum - det blev til en 2-0-sejre - kan man godt forestille sig, at der er interesse for at komme tæt - så tæt som coronaen nu en gang tillader - på pigerne.
Alle de almindelige og kendte forholdsregler skal naturligvis efterleves, og så er der nogle flere ting, man skal indrette sig efter, når man vil til fodbold. Samtlige, der ønsker at komme ind på Nord Energi Arena lørdag skal lade sig registrere, og det sker ved at anvende DETTE LINK!
Her kan man bestille op til 5 billetter, og der skal oplyses navn, e-mail og telefonnummer.
Efter bestilling af billetter modtager man en bekræftelse på e-mail. Den skal medbringes og vises ved indgangen!
Det koster 40.- kr. for voksne, og der skal så vidt muligt afregnes med MobilePay eller Dankort.
Billetterne reserveres efter "først til mølle"-princippet.
Alle tilskuere skal sidde på Øst tribunen, hvor personale viser på plads, så vi kan overholde reglerne for afvikling af kampe med tilskuere.
Vi glæder os til at se Jer på Nord Energi Arena igen og håber, at pigerne kan fortsætte de gode takter fra kampen mod Nordsjælland.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder