Så skal der spilles fodbold

09. sep 2021

 37J9610 kopier
Lørdag kl. 13:10 går Fortuna og Brøndby på banen på Brøndby stadion. Det er to hold, der i adskillige år har toppet den danske liga og i det seneste år har fået indblanding fra HB Køge.Det er også to hold, der kan og vil spille fodbold. Så, der er lagt op til en fodboldoplevelse.
I seneste runde hentede begge holdene points. Brøndby føjede med en sejr over FC Nordsjælland tre points til sin stilling, mens Fortuna måtte tage til takke med et enkelt points fra en helt igennem trist 0-0-kamp mod Kolding Q på Nord Energi Arena i Hjørring.
Her var Fortuna oppe mod et hold, der gravede sig totalt ned og slet ikke bidrog til, at der på nogen måde kunne blive tale om en fodboldoplevelse.
- Det bliver anderledes mod Brøndby. Her møder vi et hold, som ved hvad det betyder at levere underholdende fodbold, og så skal vi også nok bidrage til underholdningen, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen.
- Vi har i ugens løb snakket en del om Kolding-kampen, og jeg ved, at spillerne vil yde det optimale i lørdagens kamp. De kan alle lide, at spille fodbold, hvilket bliver demonstreret, når vi er i Brøndby. Ingen ønsker en gentagelse af Kolding-kampen.
Brian Sørensen satser naturligvis på at hente tre points med hjem fra Brøndby, hvilket også er ret nødvendigt, hvis Fortuna skal holde kontakt til HB Køge, der har placeret sig i ligaens top med maksimumpoints 15.
Fortuna og HB Køge mødes på Nord Energi Arena den 25. september efter at der har været landskamppause.
Den kamp skal gerne været et absolut topbrag.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder