Så skal der hjælp til ude fra

05. jun 2017
Laura 37J6847x
Fortuna spillede årets dårligste kamp
Så gik det galt, da det endelig gjaldt!
Fortuna måtte nøjes med 1-1 på hjemmebanen. Kravet var en sejr og 3 points for, at holdetfortsat skulle have føling med Brøndby. Dagens enlige points kan ikke rigtig bruges til noget. Alt tyder nu på, at Brøndby er fire points foran Fortuna, når de to hold den 17. juni mødes på Brøndby Stadion. Det skulle ellers have været kampen om det danske mesterskab. Nu ser det ud til, at mesterskabet allerede er placeret i Brøndby.
Fortuna indledte kampen i et godt tempo, men da anstrengelserne ikke gav resultat, var det ligesom om gejsten tog af.
I stedet betød et mål i kampens 13. minut, at Vejle fik blod på tanden. Men her blev det dog også ved et par småforkølede forsøg, og det varede ikke længe, inden at det igen var Fortuna, der styrede spillet. Men det kneb med at komme frem til direkte målchancer.
Først i det 27. minut faldt udligningen, da Laura Frank sikkert sendte bolden i mål til pausestillingen 1-1.
2. halvleg blev en ren ørkenvandring. Vejle stillede sig i forsvarsposition, og Fortuna evnede ikke at bane sig vej gennem muren og frem til målet.
Så, da kampen blev fløjtet af, stod der stadig 1-1, et resultat Fortuna sandsynligvis ikke kan bruge til noget som helst.
Skal Fortuna komme ind i spillet igen, er det nødvendigt, at Kolding Q på hjemmebane den 10. juni vinder over Brøndby.
Så, nu kan Hjørring-pigerne blot sidde passivt og håbe på miraklet i Kolding.
Fortunas tur til Brøndby den 17. juni bliver efter al sandsynlighed en trist udflugt.
Udskiftninger:
Fortuna: I Pausen: Ud Laura Frank, ind Sarah Dyrehauge, 62. min. Ud Nora Heroum, ind Caroline Møller, 77. min. Ud Tuija Hyyrynen in ind Louise Ringsing.
Vejle: 22. minut ud Amalie Thestrup ind Christina Fensbæk.
 
kujubc
Det eneste, Kamilla Kur kunne glæde sig over, var blomsterne hun modtog af Fortunas Formand, Jette Andersen. Kur har spille 100 3F-ligakampe for Fortuna.
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder