Så skal der dribles mod toppen

06. maj 2021

Klar til FCN 37J9515
Når Fortuna lørdag kl. 16 går i kamp mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum tørner de to hold ud til et på flere måder interessant og usædvanligt opgør. Fortuna er for en gangs skyld ikke på banen i en position som tophold, men vil naturligvis gerne drible sig frem mod toppen.
FC Nordsjælland er nede på næstsidste pladsen i Gjensidige Kvindeligas slutspil.
Begge hold har spillet fire af slutspillets kampe, og det har ikke været helt tilfredsstillende resultater. Med en sejr, en uafgjort og et nederlag samt 6 medbragte points er Fortuna med sine 10 points på ligaens tredjeplads 9 og 10 points efter HB Køge og Brøndby.
FC Nordsjælland er kommet en anelse dårligere i gang med slutspillet. Det er blevet til en sejr og tre nederlag. Holdet havde to points med sig ind i slutspillet, og ligger nu med 5 points.
De to hold er i de seneste år mødtes i topopgør. I år bliver det spændende at se, hvilket af holdene, der formår, at holde sig i nærheden af toppen.
I Gjensidige Kvindeliga har holdene som hovedmål at nå mindst en andenplads, der sammen med førstepladsen giver en plads i Champions League. En sådan placering virker i år, som teoretisk, men der er ikke tvivl om, at Fortuna vil kæmpe for den teoretiske chance.
Med seks kampe tilbage har Fortuna muligheden for at nå frem til 28 points, og er topholdene uheldige er chancen der.
En ting, der er lige så interessant i lørdagens opgør, finder man lige uden for stregen. FC Nordsjælland stiller op med cheftræner Brian Sørensen, som netop har tegnet en treårig kontrakt med Fortuna.
Kommer han til at vinde over sin fremtidige klub eller tager han værdigt afsked med sine nuværende spillere?
Det er lørdagens krydderi på Right to Dream Park!

Kampen kan i øvrigt følges live her!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder