Så røg den første kamp….

06. nov 2020

REDCoronafotored
Lørdag skulle have været en dag fyldt med spænding for Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga. En afgørende kamp på udebane mod Kolding Q var på programmet, men efter at Nordjylland er blevet lukket ned og "spærret inde" kan de grønne fra Hjørring ikke komme ud fra området, og der må heller ikke komme gæster. Det betyder, at også kampen mor HB Køge lørdag den 14. november falder på gulvet.
Fortuna har i første omgang fået en telefonisk besked fra Gjensidige Kvindeliga, der oplyser, at ligaens næste to runder bliver udsat som minimum for de kampe, de to nordenfjordske hold i ligaen - FC Thy Thisted Q og Fortuna - er involveret i.
Første melding fra Gjensidige Kvindeliga berører kampene Kolding Q-Fortuna og FC Thy Thisted Q-AaB i weekenden samt Fortuna-HB Køge og FC Nordsjælland-FC Thy Thisted Q den 14. november.
Gjensidige Kvindeligas turneringsansvarlige arbejder med en vurdering af grundspillets afrunding, som skal ske så sportsligt som muligt.
En mulig løsning kan være, at samtlige kampe i de to sidste runder udsættes og først spilles i begyndelsen af 2021. Det vil betyde at holdene i ligaen er sportsligt ligestillet.
For Fortuna er det en kedelig udvikling, ikke mindst fordi holdet har brug for intense kampe som forberedelse til UEFA Womens Champions League, hvor holdets første runde ligger i begyndelsen af december.

I Fortuna er der ligeledes sat gang i en del foranstaltninger. I de næste dage, bliver der orienteret om disse foranstaltninger!

Flere nyheder