Så måtte Fortuna vige fra førstepladsen

05. sep 2021

Vinder 37J2378 kopier

Det fornøjelige fodboldspil, som Fortuna har vist i sine første fire ligakampe, kneb det med, da holdet hjemme på Nord Energi Arena måtte tage til takke med en uafgjort 0-0 mod godt kæmpende og forsvarende Kolding Q. Festen udeblev på hjemmebanen, hvor 236 tilskuere var mødt op.
Det blev straks åbenlyst, at Kolding Q var taget til Hjørring for at kæmpe for en uafgjort, og den taktik lykkedes altså.
Med det uafgjorte resultat måtte Fortuna overlade førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga til HB Køge, der lørdag hentede sine tre points med en 2-0-sejr over AGF.
Efter denne weekend ligger HB Køge alene på ligaens førsteplads med maksimum 15 points, og Fortuna indtager andenpladsen med 13 points. Herefter er der to points ned til Brøndby og fire points ned til FC Thy Thisted, der indtager ligaens fjerdeplads.
Kampen på Nord Energi Arena var endnu et udtryk for, at Kolding Q som regel er en vanskelig opgave for Fortuna. Og der tradition meget kontant Kolding-spil.

GrebSnerle 37J2411 kopier

 

 

 

 

 

Kvaelertag 37J2345 kopier

 

 

 

 

 

Hjemmeholdet begyndte ellers kampen i et udmærket tempo, spillede nydeligt, men var ikke tilstrækkelig effektiv, når bolden nærmede sig Kolding-målet.

1.halvleg savnede den underholdning, man er vant til at opleve fra Fortuna.
Da holdene kom på banen efter pausen blev der stillet forventninger til scoring.
Fortuna var da også nærmere målet end i første halvleg, men den perfekte afslutning udeblev.
Fra sidelinjen kunne man godt - et par gange - opleve det som om, at det ikke ville have været ufortjent, såfremt Fortuna fik tilkendt straffespark. Samme opfattelse havde dommeren ikke, og så gled det hele ud i en målløs kamp og tam oplevelse søndagens kamp kårede man for første gang i år Kampens Fortuna-spiller. Kampsponsor Beierholm valgte Angela Rachael Beard, der fik sinYrben overrækker DM32180 kopier præmie overrakt umiddelbart efter kampen.
Kampen forløb således:
59 minut Ind Karoline Olesen og Indiah-Paige Riley ud Mathilde Carstens og Janelle Cordia
62 min ind Mathilde Gaarn Hansen ud Ajla Julardzija
84 min ind Cecilie Christensen ud Laura Høgh Faurskov
88 min ind Asii Berthelsen ud Sofie Lundgaard
Kampens dommer Patrick Remon Gammelholm. Linedommere Henrik Hansen og Troels Christensen
Næste weekend skal Fortuna ud i endnu en vanskelige kamp. Her er modstanderen ærkerivalen fra Brøndby. Den kamp spilles på Brøndby stadion lørdag den 11. september kl. 13:10.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder