Så kom Fortuna i toppen

25. aug 2019

Scoring red 37J8133

Med en solid 3-0-sejr over Kolding Q sikrede Fortuna sig ligaens førsteplads
Hvad Fortunas unge hold kunne savne i alder og rutine har pigerne til gengæld i talent og spilleglæde. I søndagens kamp i Gjensidige Kvindeliga mod Kolding Q på Nord Energi Arena fik de sydjyske gæster talentet og Fortunas spilleglæde at føle. En 3-0-sejr og erobring af ligaens førsteplads med 11 points er nu på tavlen.
Fortuna har tradition for at starte en anelse forsigtigt og kampen mod Kolding var ingen undtagelse.
Der skulle dog ikke gå lang tid inden at forsigtigheden blev ryddet af vejen og et aggressivt spil mod Kolding-målet kom i gang.
Der var tal om gennemtænkt, elegant spil og det kom ikke som nogen overraskelse, da hjemmeholdet efter god 16 minutters spil bragte sig foran.
Det var Caroline Møller, der elegant driblede sig igennem i feltet, og så blev standse ganske ureglementeret. Det gav straffespark og Caroline Møller eksekverede selv.
Landholdsjagt 37J8061REDHoldene gik til pausen med stillingen 1-0, men der kom mere gang i den i anden halvleg. 59 minutter inde i kampen gjorde Koldings målmand sig skyldig i en fadæse, der bragte Fortunas Agnethe Nielsen til en chance, som hun klart udnyttede til stillingen 2-0.
Endnu engang - efter 77 minutters spil var Agnethe Nielsen på pletten og bragte Fortuna på 3-0. hvilket blev kampens slutresultat.
Fortuna benyttede muligheden for udskiftning fuldt ud, hvilket betød, at der blev debut til to af de helt unge spillere - Rebekka Frederiksen og Mathilde Carstens.Debutanter
Fortuna har vist, at satsningen på ungdom til afløsning af de rutinerede, der forlod klubben forud for efterårssæsonen, giver resultat. De unge slår til og Fortuna er tæt på at mønstre det ideelle hold.
Kampen i tal
16:37: 1-0 Caroline Møller straffespark
60:00: 2-0 Agnethe Nielsen
77:00: 3-0 Agnethe Nielsen
Udskiftninger Kolding:
45. minut ud Sofie Reval Husted ind Isabella Bryd Obaze
69. minut ud Sofie Thrane Hornemann ind Pernille Pedersen
72. minut ud Signe Hansen Baattrup ind Emma Hoppe
Udskiftninger Fortuna:
57. minut ud Signe Carstens ind Lise Dissing
80. minut ud Sanni Franssi ind Rebekka Frederiksen
86. minut ud Agnethe Nielsen ind Mathilde Carstens
Kampens dommer Fie Bruun, linjedommere Line-Maria Rasmussen og Steffen Møller Barchow.
Der var 286 tilskuere

To landsholdsspillere 37J8064

 

Flere nyheder