Så kom årets første DM til Fortuna

02. jun 2019

Tomlen opklar
Det skulle ungdom til for at hente guld hjem til Fortuna her i 2019. Klubbens U18-hold, der er gået gennem turneringen uden nederlag og kun tre uafgjorte sikrede sig søndag endeligt Danmarksmesterskabet 2018-19. Selv om der er endnu tre kampe tilbage er guldet hentet hjem. Det skete i kampen mod Odense Q i Odense og sejren i denne kamp blev 3-0 til Fortuna.ved flagstangred
Hjørring-pigerne lagde stærkt ud og efter 19 minutter kom det første mål, der blev scoret af Rebekka Frederiksen. Efter 31 minutter kom så den anden scoring, da Frida Sørensen fordoblede føringen og samme Frida Sørensen var igen på pletten syv minutter senere, da hun, assisteret af Rebekka Frederiksen, scorede til slutresultatet 0-3.
Fortuna er nu 10 points foran nr. to Kolding Q, der i øvrigt er Fortunas næste modstander. De to hold tørner sammen på Fortunas anlæg på Landlyst lørdag den 8. juni kl. 13:30, men på det tidspunkt er turnerings topplacering altså afgjort.
Der er gået netop 20 år siden Fortuna i 1999 senest vandt DM med sit U18-hold. I klubben ser man årets danmarksmesterskab som et resultat af den intensive satsning, der i de seneste år er etableret bl.a. med Dana Cup Academy som omdrejningspunkt.

Da holdet søndag aften kom hjem til Hjørring blev pigerne modtaget i Fortunas klubhus. Der var champagnespøjt, pizza og masser af glædeslatter.Lederteamred

Holdet bag holdet - ledere og træner var både glade og stolte efter at danmarksmesterskabset var kommet i hus.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder