Så går vi efter guldet...

20. mar 2019

Arkiv Grupper 37J1731 Kopi

BSF er ingen let opgave for Fortunas 3F-hold
Søndag skal det vise sig, om Fortunas 3F-hold kan rejse sig efter den enorme skuffelse i Kolding seneste weekend. 1-1 var langt fra det resultat, Fortuna havde sat snuden op efter. Med "The Double" som mål er det ikke tilfredsstillende, at det kun bliver til et enkelt point i en kamp, hvor man er favorit.
Men søndag kl. 15:30 bliver en ny kamp fløjtet op. Så er BSF på besøg på Nord Energi Arena, og her vil alt andet end sejr og tre points være fiasko for Fortuna.
Men sødagens modstander kan være en vanskelig opgave. BSF har tidligere givet Fortuna kamp til stregen, og der er ikke tvivl om, at holdet fra Ballerup/Skovlunde vil kæmpe for at hente Fortunas skalp.
Mens Fortuna kom skuffende fra start her i 3Ligaens slutspil, kunne BSF være mere tilfreds med slutspilspremieren. Sjællænderne sikrede sig 1-1 mod VSK Århus, der ellers ligger to points foran BSF.
Mellem Fortuna og BSF er der fire points og Fortuna, der ligger på ligaens andenplads, har fire points op til det absolutte førerhold, Brøndby.
Hos Fortuna vil man først og fremmest kæmpe for de tre points mod BSF, og samtidig håber man på, at VSK Århus i lørdagskampen kan fravriste Brøndby points, men det er ikke noget man skal begynde at spekulere i hos Fortuna. Her er parolen sejr i de næste ni kampe - inkl. to kampe mod Brøndby.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder