Så går det løs i Potsdam

18. jan 2020

Red xIMG 1161.jpg.pagespeed.ic.dkuHoPDPXQ

Lørdag tager Fortunas ligaspillere fat får en spændende og yderst udfordrende indendørs 5v5-turnering i tyske Potsdam. Her møder Fortuna-spillerne nogle af Europas bedste kvindelige fodboldspillere - en spændende opgave.
Den indendørs turnering afvikles efter at Fortuna i ugen har haft mulighed for at træne og spille træningskamp i Potsdam.
Turbine Potsdam er topklub i den tyske liga, og det fik Fortuna at føle. Niveauet i tysk kvindefodbold ligger højt, og det er lærerigt for Fortuna at møde hold på det niveau i træningskamp. Selv om det blev en sikker sejr på 5-0 til tyskerne var kampen en fantastisk træning for såvel spillere som for holdets nye cheftræner, Nicklas Hougaard Hansen.
Og nu kan der trænes videre i et lidt andet format, nemlig inden døre.
Red Niclas- Træningskampen var en hård matchning, men nu fokuserer på indestævnet, siger Nicklas Hougaard Hansen.
- Vi har brugt dagene til at træne, og holde en hviledag med tur til Berlin fredag.xjk270119 turbinecup 12.jpg.pagespeed.ic.smMDGGsSKjRedigeret
- Ellers har vi forberedt os godt til 5v5 turneringen i Potsdam, hvor vi er i gruppe med Red Star Belgrade fra Serbien, Sosnowiec fra Polen og arrangørerne, Turbine Potsdam. Første kamp sparkes i gang lørdag kl. 14.17. Her møder vi Red Star Belgrade og der spilles yderligere fire gruppekampe lørdag.
Spillerne er meget motiveret, og ser frem til at vise kvaliteterne i det intense 5v5 spil, som det bliver på en indendørs kunstgræsbane.
- Holdet tager en kamp af gangen, og finder måden at sætte kvaliteterne i spil i sådan et format, og så kommer vi forhåbentlig til at spille på et højt teknisk niveau. Spillerne skal kunne klare sig godt 1v1, være hurtige til at støtte op omkring hinanden, og holde fast i bolden i længere perioder, så vi samtidig bruger vores kræfter mest, siger Nicklas Hougaard Hansen

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder