Så går det løs i Barcelona

02. mar 2021

AFGANG redigeret
Godt et døgn inden der fløjtes op på Stadion Johan Cruiff i Barcelona lettede Fortunas ligatrup fra lufthavnen i Aalborg og flyet fra Great Dane satte kursen mod Spanien. Onsdag kl. 16:45 møder Fortuna en af sine hidtil allerbedste modstandere i UEFA Womens Champions League. Det er første opgør mellem de to klubber, som mødes igen onsdag den 10. marts kl. 15:55 på Nord Energi Arena i Hjørring.
Det var en trup fyldte med forventninger og spænding, der begav sig ud på dette fodboldeventyr.
Det er Fortunas anden kamp i den europæiske mesterholdsturnering. I første omgang blev det til en samlet sejr på 6-2 over slovenske Pomurje.
FC Barcelona kom frem til ottendedelsfinalen efter samlet sejr på 8-2 over franske PSV.
Fortuna levnes ikke de største chancer i opgøret mod spanierne, men det er altså et hold fyldt med optimisme, gør klar til første opgør.
COCKPITredTruppen tog afsted i det chartrede fly fra Aalborg ved 10-tiden og lande så i Barcelona godt middag.
Efter indkvartering på hotellet er truppen i gang med forberedelserne til kampen på Stadio Johan Cruiff. Musklerne holdes varme, og sammen sørger spillerne for, at psyken er i top.
Kampen i Barcelona transmitteres af viaplay, hvor man starter kl. 16:45, og når det i næste uge går løs i Hjørring er det TV3 Sport, der tager sig af transmissionen onsdag kl. 15:55.
Der er endnu lukket for tilskuere i både Barcelona og Hjørring.
Fortuna forsøger at få et bidrag til de udgifter, der er fundet med et sådant dobbeltopgør ved at sælge STØTTEBILLETTER, som desværre ikke kan give adgang til arenaen. Som et plaster på såret, har flere af Fortunas sponsorer og støtter bidraget med gevinster til den lodtrækning, der finder sted på

STØTTEBILLETTEN, som kan FINDES HER

BESAETNINGRED

Flere nyheder