Så er kursen mod mesterskab sat

16. aug 2017
Fortuna Kolding arkivFortuna har et par store udfordringer i 2017-18. Det betyder, at holdet og teamet omkring det, skal levere, så skal publikum i Hjørring får en ekstra oplevelse.
Første gang bliver lørdag kl. 16 på Nord Energi Arena, hvor Fortuna møder Kolding Q i sæsonens første hjemmekamp.
Pigerne sørgede for, at Fortuna kom godt i gang, da de mandag, i sæsonens første kamp, tog sejren med hjem fra udebanen i Varde. Her stillede man oven i købet op uden fire landsholdsspillere, som havde fået ferie ovenpå den lange, koncentrerede indsats ved EM i Holland.
I Varde var spillet - efter en lidt stresset start - meget flydende, og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om sejren. Den blev på 5-0 - et resultat, der er tilfredshed med, og nu satses der på, at den meget brede trup kan følge kursen og køre efteråret igennem i et interessant gear.
Kolding Q er altid en stærk modstander, så Fortuna-spillerne skal være på mærkerne fra kampens start.
Der bliver ikke plads til slendrian, hvilket heller ikke til spillerne. De er på tæerne lige fra første fløjt, og så skal det bære igennem.
Fortuna-truppen består af halvt meget erfarne spillere med landsholdsrutine og halvt unge stortalenter.
Der er basis for at satse på en sæson, hvor både landspokal og dansk mesterskab generobres. Samtidig skal der præsteres i UEFA Womens Champions League.
Det bliver et godt og spændende efterår.
Kampen bør selvfølgelig opleves på Nord Energi Arena. Skulle man imidlertid være forhindret i at være til stede er der mulighed for at følge slaget live på Mycujoo fra kl. 15:55.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder