Rikke Dybdahl tester spansk fodbold

24. jan 2024

Rikke Dybdahl i den grønne Fortuna-trøje mod tidligere holdkammerater fra FC Thy Thisted Q

Fortuna giver sin 26-årige angriber Rikke Dybdahl mulighed for at teste miljøet i den spanske liga. På lørdag får hun debut den andalusiske klub Huelva, som hun skal forsøge at bringe op fra ligaens bundplads.

Rikke Dybdahl, der blev hentet til Fortuna fra FC Thy Thisted, havde debut på Fortuna-holdet den 11. marts 2023 ved starten af slutspillet 2022-23. Inden, hun nu får et break i relation til Fortuna, nåede hun af spille 29 kampe.

Inden Rikke kom til Hjørring havde hun indtaget topscorer-positionen i kvindeligaen. Det er blevet til knap så mange mål, som Fortuna havde håbet på.

Rikke selv ønsker udfordring i en udenlandsk liga, og nu får hun chancen for Sporting Club Huelva i den spanske liga F, hvor man regner med at hun skal have debut lørdag mod Villarreal CF på Antonio Toledo Sánchez Stadium i Huelva. Fra Spanien oplyses det, at Rikke har været på træningsbanen, hvor cheftræner Iván Rosados gav udtryk for tilfredshed med det han så.

For Rikke har det også været en stor oplevelse, at stifte bekendtskab med de nye holdkammerater.

Rikke er lejet ud til spanierne, og det er en aftale, at hun vender tilbage til Fortuna til sommer, inden der tages hul på grundspillet til turneringen 2024-25.

Flere nyheder