Resultatet accepteret!

11. nov 2023

Så mangler vi lige lidt mere underholdning

En sejr på 1-0 på den meget svære udebane på Sparekassen Thy Arena i Thisted er acceptabelt. Her bliver selv ligaens tophold sat på alvorlige prøver. HB Køge måtte tage til takke med en beskeden 1-0 sejr, og Brøndby måtte rejse hjem til Vestegnen med uafgjort 1-1.

Så Fortuna-holdet, der lørdag eftermiddag hentede sejren på 1-0 har al mulig grund til at være tilfreds. Målet blev scoret efter 70 minutters spil.

Nu kan man – som tilskuer – bare ønske sig at underholdningsværdien hæves en anelse, og det må meget gerne være på plads til søndag den 19. november, hvor Fortuna har hjemmekamp på Nord Energi Arena mod Brøndby.

Det har vist sig, at jo stærkere modstander Fortuna tørner sammen med jo mere præsterer holdet.

Kampen i Thisted bød på meget kombinationsspil, hvor samtlige viste sig fra den pæne side.

Det der blev savnet på tribunen var mere direkte og målsøgende spil.

Fortuna er fantastisk til at klare forsvaret. Der er kun scoret seks gange mod de grønne, der til gengæld har eksekveret 10 gange – gennemsnitligt 1 mål pr. kamp.

Det virker, som om holdets spillere har fundet godt sammen og de kæmper for hinanden.

Lørdagens enlige mål var en hovedstødsperle. Efter et snæver hjørnespark sendte Anastasiya Pabiahaila en høj bold ind over, hvor Renee Marie Guion med hovedet dirigerede bolden ind over den ellers stærk Thisted-målvogter, Maja Bay Østergaard og i mål.

Thy Thisted var på ingen måde ufarlige. Et par stolpeskud kunne lige så godt være gået inden om og i mål. Men, hvad det angår, var det Fortunas heldige dag.

 

 

 

 

 

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder