Premierekamp mod pokalfinalist

05. aug 2020

lise Dissing 37J4037red
Fortunas ligaspillere kommer ud på en spændende opgave, når der lørdag den 8. august er sæsonpremiere i Gjensidige Kvindeliga. De danske mestre fra Hjørring skal på Nord Energi Arena møde pokalturneringens sølvvinder FC Thy-Thisted Q, der leverede en heroisk indsats i finalen mod FC Nordsjælland. Et beskedent 0-1-nederlag som alt andet lige kun kan give thyboerne mod på den turnering, der nu går i gang.
Der hersker heller ikke tvivl om, at de danske mestre fra Fortuna er indstillet på at kæmpe for at bevare guldet i Hjørring.

- FC Thy Thisted Q er et virkelig solidt hold, som vi har respekt for. Spillerne fra Thy kommer, i den forestående sæson, til at tage points fra flere af topholdene.
Det har, specielt i seneste sæson, vist sig, at de kan dominere kampene mod flere hold, og så toppede thyboerne jo med en flot sølvmedalje i pokalturneringen, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Intet er givet, og vi har arbejdet meget hårdt for at blive klar til sæsonstart på lørdag.
Vi har et nyt hold, men jeg synes, at det er lykkedes os at finde værdig afløsning for de spillere, der forlod os. Vi stiller med et hold bygget op af spillere, der er sultne, energiske og som hurtigt har fundet sammen og har vænnet sig til vores måde at spille fodbold på.
Vi har fortsat en fin stamme på holdet. Grundspillerne har her i opstarten taget et stort ansvar. De har sat holdet i forreste række og gjort det nemt for os at skabe en god overgang til den nye sæson.
Vi har ændret på flere af detaljerne i vores spil, og der er flere strenge at spille på, alt efter hvordan vi ønsker at påvirke kampen både fra start og som kampene skrider frem. Det er netop den fleksibilitet og alsidighed vi har arbejdet på helt siden vi startede i januar.
Tilskuerne skal se frem til, at vi kommer med et offensivt mindset, hvor vi i endnu højere grad vil arbejde med bolden og dominere kampene.
Derigennem forsøger vi at diktere tempoet og intensiteten i kampen. Det bliver vigtigt i denne første kamp mod Thy Thisted.
Kampen på Nord Energi Arena fløjtes op lørdag kl. 14. Dommer er Kasper Søndergaard Sørensen, der har Tommy Toft Kristensen og Nynne Kristensen på sidelinjerne.

I forbindelse med premierekampen er der kampagne for erhvervelse af årskort. DET KAN BESTILLES HER

REDIMG 7097 004

Op til sæsonstart har Fortuna-spillern haft et par træningskampe og ladet op rent mentalt.

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder