Pokalbrag på kunstgræs i Park Vendia

23. mar 2023

Arkiv                                                                                                           Foto: Jess M. Madsen

Lørdag den 25. marts kl. 13:00 har vi årets nok største begivenhed på Dana Cup Kunstgræs i Park Vendia. Fortuna får besøg af HB Køge til returopgøret i Gjensidige Kvindepokalens semifinale.

Lørdag sikrede Fortuna sig et godt udgangspunkt for dette opgør. 0-0 på udebane i Køge var et fornemt resultat, og nu skal hjemmebanefordelen medvirke til et endnu bedre resultat og adgang til pokalfinalen.

Mens cheftræner Bo Zinck, hans stab og spillere forbereder sig sportsligt til opgøret, er Fortuna-/Dana Cup organisationen udfordret på arrangementet.

Nord Energi Arena er lukket, mens banen forberedes til ordinær turneringsstart. Det er nødvenligt at fortrække til kunstgræsbanen i Park Vendia, hvor der etableres en række faciliteter til både kamphold og tilskuere.

De bliver klar til at tage imod lørdag, og så håber Fortuna på rigtig mange tilskuere. I Køge var der over 400, som oplevede en spændende fodboldkamp.

Når man skal fodbold i Park Vendia på lørdag vil det være rigtig fint at møde i god tid. Der er meget trafik i området! Dana Cup sponserer kampen, så tilskuerne slipper for at finde pengene frem. Dog bliver der mulighed for at købe noget koldt og varm til at spise og drikke.

Vælger man at se kampen hjemme fra kan der købes STREAMING HER!

Flere nyheder