Pokalbrag i Brøndby

16. maj 2019

Loeber efter pokalen 37J8129 red
Fortuna tørner ud mod Brøndby i pokalfinalen  
Der er lagt op til den helt store finale på årets pokalturnering, Sydbankpokalen. Årets danmarksmestre støder sammen med danmarksmesteren fra 2018. Brøndby mod Fortuna.

Lige nøjagtigt en uge efter at de to hold mødte hinanden i årets sidste ligakamp, som Fortuna vandt 2-1 på Brøndby stadion, er det altså pokalen, det drejer sig om.
- Det bliver en følelses ladet kamp fyldt med lidenskab og styrke. Begge hold er indstillet på at slutte på toppen, siger cheftræner Carrie Kveton,
- Efter at have vundet 2-1 på deres hjemmebane i sidste weekend, er vores hold klar til kamp igen. Vi er i gang med de sidste forberedelser, og det bliver en kamp, hvor detaljerne gør forskellen.
Spillerne og hele truppen er klar, og vi glæder os enormt til denne sidste kamp i sæsonen.

Der er ikke tvivl om, at Fortuna kommer på en enorm opgave i Brøndby - ikke mindst fordi københavnerne nu skal have hævnet seneste lørdags nederlag, Men Fortuna har også et mellemværende, der skal klares. Det var kedeligt at opleve, at mesterskabet 2019 havnede hos ærkerivalen.
Brøndby vil uden tvivl får en enorm opbakning fra publikum, og så kan man blot håbe, at de mange vendelboer, der bor i hovedstaden, møder og giver Fortuna den nødvendige opbakning.

Kampen på Brøndby Stadion fløjtes op lørdag kl. 17:00.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder