Pligtsejr sendte Fortuna til tops

20. okt 2019

Red Carstens jubel 37J0620
Fortuna-spillerne præsterede, som man kunne forvente. mens de nærmeste konkurrenter satte points til
En gedigen indsats i Gjensidige Kvindeliga-kampen på nord Energi Arena gav en stensikker sejr på 4-0 - et resultat, der giver tre points og dermed en placering på liagens førsteplads.
Fortuna mere end klarede sig selv på hjemmebanen, mens der samtidig kom hjælp ude fra. Lørdag tabte et af de andre tophold, Farum til Kolding Q og søndag formåede VSK Aarhus at slå Brøndby.
I ligaens top finder man nu Fortuna med 23 points, Farum med 23 og Brøndby med 22 points.
Champions League-kampen onsdag aften havde tæret en anelse på Fortunas kræfter, men ikke mere end, at der var plads til at præstere.
RED Moller 37J0416Der blev indledt med en del chancer, og der skulle ikke gå mere end 10 minutter inden Caroline Møller scorede til 1-0.
Herpå viste Fortuna nydeligt spil, men det kneb med afslutningerne.
Et forløsende straffe satte gang i tingene igen. Caoline Møller blev fældet og hun eksekverede selv til 2-0.
I anden halvleg kom yderligere et par målscorere i spil. Først var det Agnethe Nielsen, der bragte Fortuna på 3-0 og i kampens overtid scorede Signe Carstens på et formidabelt, velplaceret langskud.Agnethe 37J0541
Det var et helt igennem ungt hold Fortuna sendte på banen søndag. Flere af spillerne, der kæmpede mod Olympique Lyonnais onsdag aften fik lov til at sidde over søndag. Bl.a. var målmanden Kelsey Daugherty, der spillede aldeles fremragende onsdag aften holdt ude, så unge Freja Thisgaard fik debut i målet, og klarede opgaven fremragende.
Der var på intet tidspunkt tvivl om, hvor sejren skulle havne. Der stod Fortuna på det hele, og man oplevede, resultatet af Fortunas ungdomsarbejde. Gennemsnitsalderen på det Fortuna-hold, der sluttede kampen mod BSF, var 19,4 år.
Kampen i tal:
10. minut 1-0 Caroline Møller, 34. minut 2-0 Caroline Møller (straffe), 59. minut 3-0 Agnethe Nielsen og 91. minut 4-0 Signe Carstens.
Udskiftninger Fortuna: Ud Agnethe Nielsen, Sanni Franssi og Sofie Lundgaard Ind Lise Dissing, Olivia Bergmann og Cecilie Christensen.
Udskiftninger BSF: Ud Marie Søberg Grib, Kristrun Antonsdottir og Cecilie Larsen. Ind Daniella Diaz de Jaffa, Sophia Seidelin Nordby og Emilie Camilla Larsen.
Kampens dommer Troels Christensen. Linjedommere Chris Selvejer Dahl og Lars Rix.
178 tilskuere
Fortunas næste kamp er i landspokalturnering ude mod Vejle. Den spilles onsdag kl. 19 ui VB Parken

Moller 37J0380

No ACF gallery field data found
Flere nyheder