Planen for slutspil er lagt

28. maj 2020

20200528 Moeller 37J4232REDx
Fortuna tørner ud mod FC Nordsjælland i Farum og slutter hjemme mod Brøndby
Efter at beslutningen om et 5 runders slutspil er taget hos DBU, er planen for den utraditionelle turneringsafslutning lagt.
Hvilken betydning denne plan får for turneringens slutspil er totalt muligt, at vurdere, men givet er det, at de seks hold i slutspillet er klar til at ofre sig på banen, efter at spillerne har været holdt uden for i et par måneder.
I Fortuna spillede man i lørdags den første reelle træningskamp, og ifølge cheftræner Niclas Haugaard brænder pigerne efter at komme ind i denne nu afgørende runde.
20200523 Niclas DM35655REDx- Der blev spillet med stor energi i træningskampen på landlyst, og jeg er ikke i tvivl om, at alle i truppen er totalt motiveret, når de på lørdag den. 6. juni skal begynde ude mod FC Nordsjælland, siger Niclas Haugaard.
Det er en kamp mellem grundspillets vinder Fortuna og nr. 3 FC Nordsjælland, og det bliver et opgør som begge hold har de allerhøjeste ønske om at trække sig ud fra med en sejr. Det er også en kamp, hvor spillerne kender hinanden temmelig godt. Fortunas tidligere cheftræner, Brian Sørensen, står nu i spidsen for det sjællandske hold, og da han forlod Fortuna fulgte flere af vendelboernes stamspillere med.
Ikke mindst disse kendsgerninger er med til at sætte Fortuna-spillerne op. Hidtil har Fortuna i stor udstrækning kunnet koncentrere sig om, at matche Brøndby, men nu er FC Nordsjælland altså også kommet på listen over de hold, der helst skal vindes over.
Kampen mod FC Nordsjælland er fastlagt til start lørdag den 6.juni kl. 14, og herefter skal der spilles yderligere tre kampe, inden slutrundens sidst opgør mod Brøndby afvikles hjemme på Nord Energi Arena lørdag den 27. juni!
Her følger kampprogrammet for

5 Runders slutrunde KAMPPROGRAM
Lø. 6. juni / 7. juni: FC Nordsjælland - Fortuna Hjørring, Brøndby - KoldingQ, VSK Aarhus - FC Thy-ThistedQ
Lø. 13. juni / 14. juni: KoldingQ - FC Nordsjælland, FC Thy-ThistedQ - Brøndby, Fortuna Hjørring - VSK Aarhus
On 17. juni: Brøndby - FC Nordsjælland Fortuna Hjørring - FC Thy-ThistedQ VSK Aarhus - KoldingQ
Lø. 20 juni / 21. juni: FC Nordsjælland - FC Thy-ThistedQ, Brøndby - VSK Aarhus, KoldingQ - Fortuna Hjørring
Lø. 27. juni /28. juni: FC Nordsjælland - VSK Aarhus, FC Thy-ThistedQ - KoldingQ, Fortuna Hjørring - Brøndby

 

Flere nyheder