Peter Enevoldsen sportschef i Fortuna

15. mar 2019

Stopitoppdfjpg

Efter 15 måneder som assistenttræner på Fortunas 3F-hold har klubben nu lavet aftale med Peter Enevoldsen om, at han fra sommeren er ansat som sportschef. Det vil sige, at Peter Enevoldsen får det overordnede ansvar for klubbens sportslige aktiviteter primært på eliteplan, men den nye sportschef er fuldstændig klar over, hvad der skaber eliten: Det gør talentet, der skiller sig ud fra bredden, så han vil også have sin opmærksomhed mod, hvad der sker i den store kvindeklubs ungdom.
I et års tid har Jacob Larsen været elitechef i Fortuna. Den stilling er blevet stadig mere omfattende, og Jacob Larsen er kommet til den erkendelse, at det ikke er foreneligt med hans ledelsesstilling ved Aalborg Kommunes skolevæsen. Her stilles der stadig større krav til hans tilstedeværelse.
- Det har været et godt år i Fortuna, et år med masser af udfordringer, og nu fortjener spillere og klub, at få ansat en person, der kan engagere sig på fuld tid, siger Jacob Larsen,
- Det kommer Peter til, og jeg er overbevist om at det er et godt match, at Peter og Fortuna finder sammen om sportschefudfordringen.
Peter Enevoldsens titel bliver altså sportschef, men arbejdsbeskrivelsen ligger meget tæt på det arbejdsområde, Jacob Larsen har haft som elitechef.
Når Peter Enevoldsen går over til at være sportschef bliver der en tom plads som assistenttræner til 3F-holdets cheftræner Carrie Kveton. Her skal klubben på jagt efter en ny assistent.
Den nye sportschef, der tiltræder til sommer, ser frem til at spare med Fortunas mange trænere, så der her også bliver en teamånd, der er med til fortsat at bringe klubben frem.
- Det kæver meget motivation og engagement i en klub som Fortuna for at får det hele til gå op i en højere enhed, og det glæder jeg mig til at komme i gang med siger Peter Enevoldsen.
- Det er selvfølgelig meget nødvendigt, at jeg følger eliten, men jeg skal bestemt også ud og se på ungdomskampe.
Jeg tror på en fortsat god udvikling i Fortuna, og den er det spændende at være en del af.
Som det konstateres i dag, er Fortuna den danske kvindefodboldklub, der har flest landsholdsspilere, og det skal vi fortsat være.
Peter Enevoldsen, der er 57 år, tidligere fodboldspiller og nuværende assistenttræner for Fortuna Hjørring en stilling han tiltrådte i foråret 2018.
Inden tiltrædelsen i Fortuna Hjørring var Peter Enevoldsen assistenttræner i Randers hvortil han kom efter at havde været assistenttræner for SønderjyskE og før det cheftræner i Thisted FC.. Han har desuden været assistenttræner i Viborg FF.
Som aktiv spillede han for Aalborg Freja, AaB, Borussia Mönchengladbach, LASK Linz og Nørresundby BK. Han opnåede 191 førsteholdskampe for AaB og scorede 5 mål.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder