Partnerskab, der sikrer ekstra kamp- og træningsoplevelse

01. nov 2020

 REDCopy of Veo 143 1

VEO er ny partner i Fortuna Hjørring og ved Dana Cup
Fortuna Hjørring og Dana Cup har indgået nyt partnerskab med Veo- en virksomhed, der leverer et ubetjent fjernstyret camera og software, der styrer cameraet og kan benyttes, når trænere mm. skal analyser optagelserne eller når, man ganske enkelt ønsker, at nyde aktiviteterne på fodboldbanen.
Veo er en helt ny partner omkring optagelse af video og analysering. Det er en dansk virksomhed - ligesom Dana Cup og Fortuna Hjørring.
REDCopy of Veo 19 1Veo lancerer et produkt, der kan optage træning og kampe. Det er en enkel proces, der anvendes uden behov for kameraoperatør. Veo-kameraet opstilles på stativ og betjenes herefter via App på smartphonen.
Veo kameraet fotograferer i panoramaperspektiv (180 grader) og billedkvaliteten sikres af 2x4K objektiver.
Efterfølgende kan optagelserne uploades til Veo platformen, og danne grundlag for studium og analysering af træning eller kampe. Veo-platformen rummer en række interessante muligheder.
veo press photo fortuna20 002VEO har indtaget markedet med stor succes. Der er kunder fra fodboldtoppen - Chelsea FC, Manchester City FC og BARÇA Academy! De fleste kunder er dog bredde- og ungdomsklubber, hvilket jo harmonerer fint med Fortuna og Dana Cup, hvor vi jo netop er med på både elite og breddefodbold.
Dana Cups direktør Jette Andersen, der selv er tidligere landsholdsspiller, glæder sig over det nye samarbejde. At VEO er et dansk firma med samme kernerkunder og målgruppe som os giver samarbejdet en ekstra dimension.
- Vi er overbeviste om, at Veo er et populært indslag ved vores næste Dana Cup turnering. Her kan holdene få optaget og leveret sine kampe via VeEO siger Jette Andersen.
- Uanset niveau eller ønsket niveau er det sjovt og lærerigt, med video fra ens kampe. Det kan bruges til udvikling, og så er det altid et rigtig godt minde om deltagelsen i en af verdens største og bedste ungdomsturneringer - en turnering, der er afviklet i 38 år.
REDCopy of Veo 153- Veo leverer kameraer til de største klubber i de største ligaer, men vores ægte passion og mission er at gøre det muligt at optage fodbold for alle - særligt dem der ikke tidligere har haft denne mulighed. Vi glæder os til at være med til at gøre sommerens Dana Cup til en uforglemmelig oplevelse og til at skabe evige minder for spillere og trænere, siger VEO direktør Henrik Teisbæk.

DU KAN FINDE EN LILLE VEO-VIDEO HER

No ACF gallery field data found
Flere nyheder