På vej med den kommende trup

03. maj 2019

Spillere og traener forlaenger

Fortunas sportslige ledelse er i øjeblikket i gang med at sammensætte 3F-truppen til den kommende sæson. I den forbindelse er der netop lavet tre aftaler om forlængelse af henholdsvis to spillere og én træner.

De to spillere, der har fået forlænget deres ophold i Fortuna, er Ida Schilling Guldager og Sofie Karsberg Pedersen, og så har klubben forlænget med målmandstræner Rasmus Enevoldsen.
Det er den kommende sportschef i Fortuna, Peter Enevoldsen, der har været inde over forhandlingerne.
- Ida Schilling Guldager kom til Fortuna fra Kolding. Hun er en fysisk stærk angriber, som altid giver sig fuldt ud. Hun er en gevinst for truppen og derfor er det glædeligt, at hun bliver siger Peter Enevoldsen.
- Ser vi på Sofie Karsberg, der kom fra Odense til Hjørring har været meget uheldig og plager af skader. Nu er hun ved at være helt på top igen og klar til at gå ind i truppen som stopper/bak. Skaderne forhindret Sofie i det store gennembrud, men nu får hun chancen for at bevise sit talent.
Det bliver altså et par spændende oplevelser på spillersiden, og Peter Enevoldsen ser også frem til det fortsatte samarbejde med målmandstræneren Rasmus Enevoldsen.
- Rasmus, der kommer fra Viborg-kanten, er meget populær hos vores målmænd, og han leverer et solidt stykke arbejde, der udvikler målmændene og gør dem klar til de større opgør.
Der ventes yderligere trup-udvikling i den nærmeste tid.

Flere nyheder