Optræk til spændende pokalkamp i Brøndby

10. mar 2023

 

 

 

 

 

Ikke så meget som et eneste snefnug på den opvarmede kunstgræsbane i Brøndby. Der er dækket op til et spændende pokalopgør mellem ærkerivalerne i ligaen – Brøndby og Fortuna – som lørdag kl. 15 spiller kvartfinale.

Mens Brøndby er stukket af fra Fortuna i ligaen, er der altså mulighed for et interessant opgør, hvor de to hold i teorien står lige.

Fortuna har 10 points op til Brøndby i Gjensidige Kvindeliga og 17 points op til HB Køge. Lørdag skal pokalopgøret vise, hvem der stå bedst til at klare opgøret i ligaen.

Kommer Fortuna til at hale ind på Brøndby, når der er premiere på slutspillet i ligaen den 1. april, eller forøges afstanden.

Men nu er det altså pokalturneringen, der skal kæmpes i.

Brøndby har spillet en serie opløftende træningskampe, og Fortuna har i forsæsonen præsteret en opadgående kurve i sine træningskampe.

Det er umuligt at udråbe en favorit her til kvartfinalen, men Fortunas cheftræner er meget optimistisk efter seneste træningskamp, der blev vundet 2-1 over AGF.

Med udskiftning på en halv snes pladser har det været en udfordring, at få tømret holdet sammen, men det er lykkedes, og nu skal der så være en reel premiere på holdets indsats!

TV-selskaberne har ikke været interesseret i at vise denne kvartfinalekamp, men det råder Brøndby TV bod på.

Kampen lørdag kl. 15 streames, og den kan købes via dette link:

HER KAN DU KØBE POKALKAMPEN I BRØNDBY

 

 

Flere nyheder