Kom og giv pigerne opbakning

17. nov 2015

Kom og giv pigerne opbakning!

Vi skal opleve endnu mere godt internationalt kvindefodbold i Hjørring, og det er der gode muligheder for.
Fortuna Hjørring slap fra udekampen i Womens Champions League mod italienske ACF Brescia Feminil med et beskedent 1-0-nederlag. Så, holdet står nu over for en opgave, der er til at løse, når det onsdag den 18. november kl. 19:00 går løs på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.
Denne kamp i ottendedelsfinalen er af enorm betydning for kvindefodboldens fremtid i Fortuna Hjørring. Med en tilpas stor sejr, eksempelvis 2-0 er Fortuna Hjørring fremme ved kvartfinalen i denne, fornemme europæiske turnering. Og det skaber øget interesse blandt såvel ungdom som publikum.
I Brescia var Fortuna Hjørrings startopstilling ikke det optimale. To væsentlige stamspillere Jeanelle Cordia og Florentina Olar var ikke helt på toppen, og blev skånet. De to er med onsdag aften, og det giver Fortuna Hjørring et helt andet udgangspunkt.
Holdet er sat op til denne afgørende kamp, og cheftræner Brian Sørensen tror på sine spillere, og på, at de nok skal løse opgaven, så Fortuna Hjørring stadig er med, når der spilles kvartfinaler i Womens Champions League i foråret 2016.
Så skal vi også gerne have publikum ”på banen”. En opbakning fra et veloplagt hjemmepublikum kan være netop det, der fører Fortuna-pigerne til sejr!
Så mød op på Bredbånd Nord Arena onsdag kl. 19

Kampen kan også opleves på dette link

No ACF gallery field data found
Flere nyheder