Indkvartering

I hjertet af Hjørrings Park Vendia er Dana Cup Academy i 2017 opført i forlængelse af Dana Cup SportsCenter.

Park Vendia indeholder forskellige moderne, lækre faciliteter, som pigerne har fri og ubegrænset adgang til - lige udenfor deres hoveddør:

  • Fiberhallen med 2 indendørs haller
  • Vandhuset med 50 meter bassin og welnessafdeling
  • Fitness i VendiaFitness' 1200 m2 store center, som indeholder alt fra frivægte til kredsløbsmaskiner
  • Atletik- og løbebaner
  • Græs- og kunststofbaner
  • Det topmoderne og teknologiske træningsudstyr - Goal Station

 

AKADEMIET

Selve akademiet består af 3 fire-mandslejligheder på 58 m2, 14 to-mandsværelser, 3 flotte fællesrum, en stor fælles terasse samt et vaskerum. Både værelserne og lejlighederne har eget toilet og badefaciliteter.

Derudover er de udstyrede med køkkenfaciliteter m. mikroovn samt TV og internet.

I fællesrummene kan man slænge sig i de lækre møbler, se TV på de store fladskærme, spille forskellige brætspil eller bare hygge sig med hinanden.

Pigerne spiser på Dana Cup SportsCenter, hvor maden bliver lavet i huset. Der bliver dagligt serveret 3 hovedmåltider, 2-3 mellemmåltider og spillerne vil have adgang til frugt og grønt. Derudover vil der altid være mad tilgængeligt i et af fællesrummene, hvis man skulle være sulten ved siden af normal spisetid.

Maden vil altid være varieret, sund og velsmagende. Køkkenpersonalet står desuden altid til rådighed, hvis der skulle være specielle ønsker, livretter el.lign.

Pigerne står selv for den daglige rengøring af værelserne. Derudover indgår de i en vagtplan, hvor de på skift rydder op i fælleslokalerne.

Personalet på akademiet gør hovedrent på værelserne mindst 1 gang om måneder, hvor sengelinned, håndklæder m.v. bliver udskiftet. Ønsker spillerne udskiftning oftere, er det spillernes eget ansvar at kontakte personalet for at få udleveret de rene ting.

Derudover har spillerne adgang til vaske- og tørrerum, som indeholder flere vaskemaskiner og tørretumblere. I vaskerummet findes desuden støvsugere, som kan lånes samt diverse rengøringsartikler og ekstra toiletpapir.

Akademiet har udformet en husorden, som indeholder retningslinjer for rengøring, opførsel, sengetid osv. Vi forventer naturligvis, at denne husorden overholdes.

Træning

Læs mere

Skolegang og tryghed

Læs mere

Kontakt

Børge Christensensvej 5,
9800 Hjørring
+45 98 91 17 00
Daglig åbningstid: 9-16
fortuna@danacup.dk