Ønske om scoringer

07. nov 2023

Der nipses og trilles, efterhånden kommer der rimeligt formationsspil og kontrol over spillet. Der er rigtig meget på plads, men én ting mangler:

MÅL!

Det var også tilfældet mandag aften mod Kolding i Gjensidige Kvindeliga. Cifrene på måltavlen på Autocentralen Park i Kolding var ikke ændret siden dommerens første fløjt. Der stod stadig 0-0.

Et points til hvert hold betyder, at Fortuna fra sin femteplads stadig har 6 points op til nr. 3 Kolding.

Aftenkampen begyndte en anelse usikkert. Det blev til en del fejlafleveringer, men efterhånden fik Fortuna mere kontrol over spillet og var spilstyrende.

Kolding kom ind med gode omstillinger og var tæt på scoring.

Fortunas normale målvogter Freja Thisgaard er ude af spillet resten af året. Men så viste det sig, at Fortuna har foretaget en rigtig solid investering her op til sæsonen.

Anden målvogter, svenske Hanna Kohl gik til opgaven med enorm seriøsitet og rutine, der er taget med fra svenske topklubber.

Hun afværgede flere direkte forsøg og greb strålende ind i feltet.

Hun var væsentlig årsag til, at Fortuna fortsat kun har ladet 6 mål gå ind i de 9 spillede kampe. Men så er det altså, at der mangler noget i den anden ende. Én scoring pr. kamp er ikke tilstrækkeligt, når ambitionerne er placering blandt ligaens øverste hold.

Lørdag kl. 13:00 spiller Fortuna sin næste kamp. Det er også på udebane, og her er modstanderen FC Thy ThistedQ, der i øjeblikket befinder sig på ligaens nederste plads.

Mandagens kamp i tal

Pause 0-0

Slutresultat 0-0

Udskiftninger

Kolding 58 ind Sarah Thygesen ud Julia Amby  Kristensen, 70 min. ind Julie Tenfjord Sørensen ud Laura Faurskov, 81 min. ind Sofie Lybæk ud Ida Guldager

Fortuna 58 min. ind Omewa Joy Ogochuckwu ud Signe Baattrup, 72 min. ind Josefine Valvik ud Rikke Dybdahl, 88 min. ind Abby Carchio ud Mathilde Carstens

Flere nyheder