Odense Q kommer op til varmen

17. maj 2018
Kom an Odensex
Der er op imod 20 graders forskel mellem Fortunas seneste kamp mod Odense Q i Odense, og den kamp, der spilles pinsedag kl. 13 på Norenergi Arena.
- Sidst vi mødte Odense Q var jo i Påsken, hvor vi spillede i snevejr og omkring 0 grader i det fynske. Vi vandt kampen med 2-1 på to mål af Karoline Smith. Nu er der heldigvis bedre baner og vejr - 20 grader mere - så jeg forventer, at vi lægger ud som i Kolding - hvor vi satte os på kampen fra start, siger assistenttræner Peter Enevoldsen, der sammen med cheftræner Carrie Kveton der indtil nu har sejre på "samvittigheden"
- Vi flyttede bolden godt rundt, og kom frem til de chancer, vi kan forvente.
Derudover spillede vi igen med stor disciplin i vores defensiv. Gør vi de ting igen, skal vi nok få en ny sejr.
Og det er sejr Fortuna helt naturligt går efter, når målet er et dansk mesterskab og deltagelse i den internationale topturnering UEFA Womens Champions League fra efteråret.
Forud for kampen mod Odense Q ligger Fortuna 8 points foran nærmeste rival, Brøndby. Det forspring er man indstillet på at bevare her, hvor der kun er fire runder tilbage.
Fortuna har formået at holde fokus på hver enkelt kamp, hvilket man også koncentrerer sig om op til søndag.
Det er der mulighed for med den brede trup de to trænere disponere over. At det er nødvendigt at have flere til disposition. Efter kampen i Kolding må Fortuna således undvære Agnethe Nielsen, der beskadigede såvel led- som korsbånd i højre knæ. Det er sandsynligt at Agnethe Nielsen tidligst kan begynde genoptræningen i begyndelsen af 2019.
Når Agnethe søndag må følge kampen fra sidelinjen er hendes holdkammerater tændt, og Odense Q får det varmt på Nordenergi Arena.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder