Nyt trænerteam til U18 DM

21. jun 2018
red 35671746 1714315071990726 8716131167927009280 n 1
Når den nye U18 DM-sæson sparkes i gang, bliver det med en helt ny trænerkonstellation. Således skal Niclas Hougaard Hansen og Khaled Karmani sammen stå i spidsen for det meget talentfulde U18-kuld. De akkompagneres af assistenttræner Karsten Dissing, der fortsætter i det hverv, som han har bestrid i flere år.
24-årige Niclas Hougaard Hansen kommer til Fortuna Hjørring fra AaB’s drengeeliteafdeling, hvor han i en årrække har arbejdet med Nordjyllands største talenter. Senest har han været cheftræner for AaB’s U13-hold. Desuden har han sideløbende morgentrænet pigerne på Sønderbroskolen i Aalborg og kender således allerede nogle af spillerne.
AdamSmallIMG 1042- Niclas er uddannet skolelærer og er rigtig dygtig til det relationelle arbejde med spillerne. Desuden kommer han med en rigtig stor fodboldfaglighed i bagagen qua sin baggrund i AaB’s elitemiljø, siger akademi- og rekrutteringschef Adam Harell.
Khaled Karmani er en erfaren træner med en lang trænerbaggrund. Han har bl.a. været sports- og talentchef samt ungdomselitetræner i HI.
- I Khaled får vi en bundrutineret træner, der besidder et stort drive og en masse energi, som har en positiv afsmittende effekt på omgivelserne. Khaled er fra lokalområdet og har i forvejen et godt indblik i Fortuna som klub og U18 DM-niveauet generelt.
Med den nye trænerkonstellation er akademi- og rekrutteringschef, Adam Harell, yderst fortrøstningsfuld i forhold til den kommende sæson.
- Det er på en høj hylde, vi har hentet begge trænere. Jeg har en klar forventning om, at de med deres kompetencesæt kommer til at komplementere hinanden særdeles godt, og desuden er de begge ekstremt dygtige til at udvikle den enkelte spiller, hvilket vi vægter rigtig højt i Fortuna Hjørring. Vi har et kuld spillere, som vi har rigtig store forventninger til, og jeg er sikker på, at de får den bedst mulige pleje med det nye trænersetup, slutter Adam Harell.
 
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder