Ny trænertrio står bag Fortuna ude mod AGF

13. okt 2022

Nar Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga søndag kl. 12:45 stiller op mod AGF på banen i Vejlby/Risskov Centret i Århus er spændingen ligeligt fordel inden og udenfor stregerne.

Spillerne er, efter den seneste uges ændring i trænertruppen, klar til at yde ekstra for at rette op på de svage resultater i grundspillets første 7 kampe, der kun har givet 9 points.

Og Fortunas nye trænertrio – Mathias Bengtsson, Florentina Olar og Bo Zinck – skal opleve resultatet af deres første uge sammen med holdet.

Efter, at Fortuna aftalte afskeden med Martin Møller Kristensen, er det Bo Zinck, der skal piske gejst i spillerne, så der kommer points på tavlen.

Bo Zinck har gode trænerresultater med sig fra opgaver i Jammerbugt og Thisted. Nu skal erfaringerne fra herrerne transmitteres til Fortunas kvinder og hans to kolleger i trænertrioen.

De tre trænere har delt opgaverne imellem sig opgaverne imellem sig og det er altså Bo Zinck, der har hovedansvaret. Hans to kolleger har begge A-licens som trænere, så det er en yderst kvalificeret trio, der nu tager kampen op.

Når Fortuna møder AGF er der fire points mellem de to hold. Fortuna indtager en fjerdeplads med 9 points, mens AGF har 5 points på 6. pladsen.

Det er anden gang de to hold mødes. På Nord Energi Arena i Hjørring tilføjede Fortuna århusianerne et 5-0-nederlag. Men der kan ventes et mere jævnbyrdigt opgør på søndag.

Fortuna er kommet svagt ud af de seneste kampe, mens AGF er på vej opad. Så det bliver en kamp om at stoppe en nedtur eller fortsætte en positiv optur.

Fortuna er nu – efter en to ugers kamppause – på vej ind i en meget afgørende fase. Efter kampen i Århus skal der spilles endnu en udekamp nemlig mod FC Thy ThistedQ fredag den 21 kl. 17. Så, først herefter får hjemmepublikummet lejlighed til at tage imod trup og ny trænertrio.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder