Ny salgschef i gang med arbejdet!

19. aug 2021

Soren4 kopier
Fortuna/Dana Cup koncernen rejser sig oven på korona-frustrationer. Den nye salgschef, Søren Ejstrup tager fat på sin fremadrettede indsats, der igen skal placere koncernen på det rette spor!
Søren Ejstrup har allerede besøgt flere af samarbejdspartnerne, og er blevet godt modtaget. Det håber han også bliver tilfældet, når han i den kommende tid fortsætter besøgsrækken.
- Det er en meget positiv oplevelse, at besøge samarbejdspartnerne, der - ligesom os selv - er utålmodige med hensyn til igen at få liv i Dana Cups og Fortunas aktiviteter på et normalt niveau, konkluderer Søren Ejstrup.
- Jeg føler, at der er en enorm opbakning til såvel Fortuna som Dana Cup i det lokale erhvervsliv. Fortunas gode resultater her ved sæsonstart og en stigende optimisme med hensyn til Dana Cup 2022s afvikling understøtter helt sikkert interessen for at bakke om omkring vores koncern.
Jeg har en hel del "produkter i mappen", når jeg er ude hos nuværende og forhåbentlig kommende samarbejdspartnere, der ser en mulighed i at promovere egen virksomhed, ved at være med som samarbejdspartner hos os.
SOREN PORTRAET VID5099 kopier 2kopNår vi går ind i et samarbejde skal vi naturligvis yde en indsats.
Her er alt fra bande, tavle- og tv-reklamer i forbindelse med vore ligakampe til aftaler der knytter sig til aktivitetsmulighederne omkring Dana Cup.
Vi har netop udarbejdet et sponsorkoncept, som henvender sig til virksomheder i lokalområdet samtidig med at landsdækkende og internationale virksomheder får muligheder.
Fra koncernens side håber vi, at Søren bliver godt og positivt modtaget, når han "ringer på"!
HER FINDER DU SPONSORKONCEPTET

Ellers træffes Søren Ejstrup på tlf. +45 2360 2449 og e-mail: soren@danacup.dk

No ACF gallery field data found
Flere nyheder