Ny målmandstræner til ligaholdet

29. jun 2024

Frank Petersen bydes velkommen til Fortuna af den daglige leder Kjeld Simonsen.

Fortuna har sikret sig kvalificeret afløser for den hidtidige målmandstræner på ligaholdet, Rasmus Enevoldsen. Den 1. juli tiltræder 56-årige Frank Petersen som målmandstræner. Klubben har indgået en etårig kontrakt med træneren.

Foruden at have papirerne i orden medbringer Frank Petersen også en god portion erfaring. Han kommer til Fortuna fra stillingen som sportschef hos kvinderne i B93, København.

Hans primære opgave bliver at klare træningen af ligaholdets målvogtere, han skal træne unge keepere i alderen 14-19 år, scoute og rekruttere keepere til Dana Cu Academy, og samtidig skal han medvirke ved opbygningen af klubbens keeperstrategi for rekruttering og udvikling fra børnefodbold til seniorfodbold. Det sker i samarbejde med relevante trænere og ledere.

I sin karriere har Frank Petersen været tilknyttet FC Taastrup, Kogi Queens (Nigeria), FC Roskilde,  FC Nordsjælland og nu bliver det altså Fortuna og Dana Cup.

I koncernen i Hjørring har Dana Cup også lavet aftale med Frank Petersen, der her er tiltrådt som salgskonsulent med Afrika som specielt område. Samtidig skal han her arbejde med at hente flere hol fra Sjælland og Sydsverige til Dana Cup.

 

Flere nyheder