Ny assistenttræner til Gjensidige Kvindeliga

29. dec 2023

Mark Westergaard på fløjen sammen med sine U19-pigerne - nu er det spillerne i Gjensidige Kvindeliga, han skal arbejde sammen med.

40-årige Mark Westergaard er antaget som assistenttræner for Fortunas hold i Gjensidige Kvindeliga. Han skal assistere cheftræner Lene Terp og indgår fra 1. januar i teamet omkring kvindeligaholdet.

Mark har i 2023 været tilknyttet U19 Liga truppen som assistenttræner.

-  Mark, som assistenttræner for Lene Terp i Kvindeliga truppen, er et aktivt valg, der kan skabe et endnu mere sammenhængende Fortuna Hjørring. Han kommer med en dygtig trænerfaglighed og er et menneske, der har et stort kendskab til klubbens ungdomsafdeling. Han har en god, solid forankring i lokalområdet, siger Fortunas Head of Coaching Nikolaj Dorff Kristensen.

Mark Westergaard har en fortid som divisionsspiller i Nørresundby, Hobro og Vendsyssel FF. Han bor i Hjørring, er gift og har to børn. Han er uddannet ergoterapeut, hvilket fag han har arbejdet med, og samtidig er det ved siden af blevet til forskellige lokale trænerjobs.

- Da jeg fik muligheden for at blive assistent på Gjensidige Kvindelig-holdet skulle jeg ikke bruge lang betænkningstid, ikke mindst fordi jeg får muligheden for at arbejde med fodbolden på fuld tid.

I min tid som assistenttræner på U19 er jeg blevet virkelig glad for klubben, og så er jeg helt vild med pigernes tilgang til fodbolden. De vil det virkelig, og de er dygtige, siger Mark Westergaard.

- Jeg satser og tror på, at jeg kan bidrage til, at Fortuna Hjørring bliver ved med at holde sig i toppen af dansk kvindefodbold – og sideløbende bliver endnu klubben dygtigere til at udvikle og bruge egne talenter.

Desuden glæder jeg mig helt enormt til at arbejde sammen med hele trænerteamet og spillerne omkring Gjensidige Kvindeligaen, især cheftræner Lene Terp som er en kapacitet med en enorm erfaring som træner.

 

Flere nyheder