Nu skal hun for alvor tage ansvar

03. jul 2019

 

Sahra Thrige 37J2762xFortuna ruster sig i øjeblikket til forestående og kommende sæsoner. Senest har de danske pokalvindere og liga sølvvindere forlænget kontrakten med 23-årige Sahra Thrige. Der er tale om en forlængelse på to år.
Sahra Trige kom til Fortuna fra Kolding i 2017. Hun er indskrevet og bor på Dana Cup Academy. I seneste sæson fik hun sit gennembrud på 3F-holdet, hvor hun efterhånden kom med i startopstillingen med en position som højre bak.
- Sahra bliver en af dem, der for alvor skal til at tage mere ansvar på banen, og det er jeg overbevist om, at hun er i stand til, siger Fortunas sportschef Peter Enevoldsen.
- Hun er rigtig god og har samtidig med, at hun har været solid i forsvaret vist offensive talenter. Ikke færre end fem gange er hun kommet på scoringstavlen.
Peter Enevoldsen er overbevist om, at Sarah Thrige - når hendes udvikling fortsætter - kommer til at banke på til A-landsholdet.
Sportschefens formodning understreges af, at Sarah Thrige netop er udtaget til U23-landsholdtruppem, hvor Fortuna også repræsenteres af Karen og Sara Holmgaard, Caroline Møller og Emma Snerle.
U23-truppen mødes til træningssamling i Vejen Idrætscenter den 6. og 7. august.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder