Fortunas "rollemodel" på forsiden

02. jan 2016

Nadia Nadim værdsættes på sin fødselsdag

 

I Fortuna Hjørring har vi al mulig grundt til at være lykkelige over, at arbejde sammen med en spiller som Nadia Nadim, der her den 2. januar fylder år. Det siger vi hjertelig til lykke med! Samtidig glæder vi os over, at Nadia i den grad er medvrikende til, at rigtig mange af vore unge spillere for alvor har fået lysten til at fortsætte med det spil, som mange ellers dropper ud af, når de når op i en vis alder. Det engagement og temperament Nadia Nadim lægger i spillet for Fortuna Hjørring, bliver der set op til, og for de yngre piger er det en glæde, når de kan følge Nadia på kamp- og træningsbane, og de lyser op i store smil, når deres idol hilser på – for det har hun, nemlig også plads og tid til!

For os ledere er det en enorm glæde, at klubben kan præsentere en spiller og en person, som Nadia Nadim. Vi er stolte, når Nadia repræsenterer os i såvel den nationale liga som i UEFA Cup-kampe, og når hun som Fortuna-piger ifører sig den røde, danske landholdstrøje.

Nadia er – trods en yderst tragisk baggrund i Afghanistan, hvor hun mistede sin far og hvorfra hun flygtede med mor og søskende til Danmark – en solstrålehistorie. Hun er en vindertype – som hun selv siger: Jeg hader at tabe… Det demonstrerer hun til fulde, og det er en smittende demonstration, da holdkammeraterne i Fortuna med Nadia ved siden også bliver i stand til at yde ekstra.

Her i Fortuna Hjørring kender vi Nadia og sætter pris på det, hun står for. Derfor er det også glædeligt, når Nordjyske Stiftstidende i sin udgave på Nadias fødselsdag bringer et fantastisk portræt af vores rollemodel. Nadia; Hjertelig til lykke… og så håber vi på at se dig mange gange flere i den grønne trøje!

Jette Andersen, Formand, Fortuna Hjørring

Artiklen i Nordjyske Stiftstidede kans SES HER eller læses i den trykte papirudgave

 

KL20160102 Nadia Forside

 

Flere nyheder