Nabo-opgør på Nord Energi Arena

01. sep 2023

Der bliver passet på Rikke Dybdahl, når hun møder sine gamle klubkammerater fra Thy Thisted.

Der er tale om et vaskeægte naboopgør, når Fortuna Søndag kl. 13 tager imod FC Thy Thisted på Nord Energi Arena i Hjørring. De to hold har tradition for at levere seværdigt fodbold, når de tørner sammen i Gjensidige Kvindeliga.

Begge hold møder til anden runde i ligaens grundspil ovenpå nederlag i første runde. FC Thy ThistedQ tabte hjemme til HB Køge, mens Fortuna blev sendt hjem med et nederlag fra opgøret mod FC Nordsjælland i Farum.

Nu tørster de begge efter at komme på pointtabellen.

Fortunas nye cheftræner er optimistisk inden kampen, men erkender også, at det ikke er så enkelt, at komme i gang.

-Fire ugers forberedelse er ikke lang tid i forhold til en sæson, som bliver spillet over de kommende 10 måneder. Så forberedelser, træning og kampe handler om hele tiden at tage små skridt fremad, til siden – og nogle gange også lidt bagud, siger Lene Terp.

-Det arbejde, synes jeg at truppen er meget fokuseret på, så, som turneringen skrider frem, er jeg ret sikker på, at man kommer til at se et mere og mere afklaret og målsøgende Fortuna Hjørring–hold.

Vi har en rigtig god, bred trup. Spillerne supplerer hinanden rigtig godt, men det er også et hold, som først er ved at lære hinanden at kende – og lære en næsten ny stab at kende. Det tager tid.

Kampen på Nord Energi Arena spilles søndag den 3. kl. 13.

Der sælges billetter via Fortunas hjemmeside. 

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder