Motiveret Fortuna-hold i Brescia

08. nov 2016

Tirsdagen igennem forberedes det første opgør i ottendels finalen

Onsdag den 9. november kl. 20:30 går det løs på stadion i Brescia i Norditalien. Fortuna Hjørring indtager banen 100 pct. fokuseret på at opnå et resultat, der kan bringe holdet videre fra ottendedels finale i UEFA Womens Champions League.
Fortuna møder norditalienerne to gange, og begge gange kan kampen følges flere steder bl.a. på DR’s hjemmeside dr.dk, på Salto hos TV2/Nord og på TV2/Nords streamingadresse samt hos Mycujoo. Så alle hjemme i Danmark har mulighed for at dele oplevelsen med holdet, der er på italiensk visit. Returkampen spilles på Bredbaand Nord Arena i Hjørring onsdag den 16. november kl. 19.
Fortuna-pigerne ankom til Brescia sent mandag aften. Efter en god nattesøvn, benyttes tirsdagen til lettere afslapning, til at strække ud og til at snakke cheftræner Brian Sørensens taktiske oplæg.
Tirsdag aften rykker Fortuna-spillerne ind til en times træning på stadion i Brescia, hvor de også får mulighed for at opleve det store stadions lys.
Stemningen i Brescia er ideel – præget af forventning og en udsøgt viljefasthed. Der er ikke tvivl om, at det er en flok Fortuna-piger, der vil videre i den europæiske meter-turnering.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder