Møller sparkede Fortuna i gang!

17. feb 2019
 37J5554xz
Pligtsejr i pokalen, men Emma Snerle måtte bæres fra banen
Der skulle gå næsten en halvleg, inden der blev scoret i kampen i Sydbank Kvindepokalen mellem Sundby og Fortuna i Sundby/Kløvermarken. Det var Caroline Møller, der i den 40. minut sparkede Fortuna i gang og en fornuftig pausesnak gav den nødvendige gejst, der motiverede Fortuna til en komfortabel sejr på 0-5.
Nu er Fortuna videre i kvindepokal-turneringen, hvor næste kamp spilles på lørdag i Århus mod VSK, der måtte igennem forlænget spilletid, inden århusianerne havde sendt Næsby Boldklub ud af turneringen. Resultatet i Næsby blev 1-2.
- Det er vanskeligt at få spillet til at flyde, når modstanderen graver sig ned og er så afventende, som Sundby var. Vi måtte ruste os med tålmodighed og spille afventende, inden vi havde bragt tingene på plads. Men jeg er meget tilfreds med den indsats vore spillere ydere, siger Fortunas cheftræner Carrie Kveton.
Carrrie og Peter 37J2847red- Jeg er tilfreds med resultatet og spillet. Nu er jeg blot spændt på om Emma Snerle, der blev skadet efter 32 minutters spil kan blive klar til kampen mod VSK på lørdag, og hun skal også gerne være klar, når hun stiller op med det danske landshold ved Algarve Cup 2019 fra mandag den 25. februar.
- Det var en beskadiget ankel, som medførte, at hun blev båret fra banen. Hvor slemt det er, må undersøgelser i morgen vise.
Første halvleg i Sundbyd bød på afventende og forsigtigt spil. Men der begyndte at ske noget, da Caroline Møller i det 32. minut erstattede den skadede Emma Snerle. Carline møller, der er kendt for sit aggressive spil, var kun banen i får minutter inden hun fem minutter før pausen send bolden i mål.
Så blev pausen benyttet til end fornuftig snak. Det var et meget mere målbevidst Fortuna-hold, der kom ind til 2. halvleg.
Tre minutter inde i halvlegen ændrede Fortunas finske landsholdsspiller, Sanni Franssi stillingen til 0-2.
75 minutter inde i kampen scorede Frederikke Thøgersen til 0-3 og et minut senere var det Jeanelle Cordia, der gjorde det til 0-4. Sundby fiormåede også at få scoret. Det var Stephani Pedersen, der var så uheldig at sende bolden i eget mål til slutresultatet 0-5.
Nu skal Fortuna-spillerne i den næste uges tid forberede sig på næste pokalopgør på lørdag kl. 15 i Århus.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder